Jesi probao promjeniti u postavkama da samo koristi 3g mrežu? Moguće je ako si na rubu 4g signala da ga stalno "šalta" s jedne na drugu i time treba vremena da odradi komunikaciju s mrežom.
Bok, imam Huawei honor 5x, i mob je u globalu sasvim ok, ali imam jedan problem s njim, steka mu mobilni internet, znaci signal mu pokazuje da ga ima i isto tako da lovi 3g ili 4g mrezu, ali kad se dopisujem peko npr whatsapp-a, poruke ne prolaze, neki put i do minutu treba da prode, a isto tako i kad surfam dugo mu treba da otvori stranicu...., pa dal neko ima ideju zasto je to tako. Hvala.
Jesi probao promjeniti u postavkama da samo koristi 3g mrežu? Moguće je ako si na rubu 4g signala da ga stalno "šalta" s jedne na drugu i time treba vremena da odradi komunikaciju s mrežom.
Jesam vec prije, stavio da je samo 3g i ista stvar...., i pokazuje cijelo vrijeme signal da ima, i pise h+ ili 3g...., al ko da se prekine protok podataka
Tako funkcionira od prvog dana ili od nedavno? Jesi ga uzeo polovnog ili novi?
Od prvog dana, novi je
Probao karticu drugog operatera kojim slučajem? Hard reset uređaja?
Mobitel je dual sim, i imam u njemu tele2 i t-mobile, i isto je s oba dvije mreze..., ali citao sam negdje prije na nekom stranom forumu da kad se update-a na novi android (u mom slucaju sam ga update-o na 6.0.1) da se treba napraviti reset uredaja na tvornicke postavke..., pa ne znam da li je to istina i da li bi pomoglo...
To su preporuke, iako dosta uređaja nakon updatea nema nikakvih problema s radom iako nije napravljen hard reset ili factory reset. Tebi jedino preostaje da napraviš backup svih važnih podataka, odradiš reset i vidiš hoće li pomoći. Ako se ne promijeni, šalji na servis.
Bookmarks