ako je novi,vrati ga i traži drugi....još ako su oni u centru isprobali i ne radi,to je to...
imam jedan problem dakle kada se se hoću tabletom spojiti preko hotspot opcije na lg q6 spojim se normalno ali tablet mi neće ići na net isto tako nemogu spojiti niti bilo kojim drugim uredjajem na lg q6 što mi govori da nešto nije u redu sa lg q6 opcijom hotspot dakle uklj.opciju hotspot na lg q6 hoću se tako spojiti tabletom na lg q6 dobijem poruku da se tablet spojio na lg q6 ali kada hoću tim tabletom tako spojenim ići na net dobijem poruku da nema mrežepa molim ako netko zna u čemu bi mogao biti problem moram napomenuti da lg q6 bio na servisu i tamo rekli da sve radi
pri podizanju uredjaja u t-com centru probao se djelatnik svojim mobitelom spojiti na moj lg q6 on se normalno spoji ali kada treba otvoriti internet na svom mobitelu ono nula kao nema mreže kaže poruku tako ako netko zna što moglo biti problem inače mi djelatnica rekla da napišem prigovor t-comu što sam i napravio ma ono jbm mu u mozak a uredjaj ne radi pa ako netko zna što uraditi ps:uredjaj je inače nov
Robert-Honor Magic V2
ako je novi,vrati ga i traži drugi....još ako su oni u centru isprobali i ne radi,to je to...
gotovo, zamjenili matičnu na lg mobitelu
Robert-Honor Magic V2
Bookmarks