Postoje programi za vraćanje podataka, pa probaj s nekim vratiti obrisano. Ima ih toliko da nema smisla neki preporučit
Ubuduće izvadi SD karticu iz mobitela i napravi njen backup. Čak ako ju i moraš formatirat možeš kasnije vratiti podatke.
dakle nakon restarta i ponovnog pokretanja mobitela izbrisali su mi se podaci sa sd kartice od 64gb tako da sada imam ikonice koje kada hoću pokrenuti dobijem poruku sd kartica izvađena i imam one ikonice zelene u obliku sd kartice i sada ih nikako ne mogu obrisati dakle kako da obrišem te ikonice i kako da sprijećim da mi se nakon restarta moba ne obrišu podaci sa sd kartice i da me onda traži format sd kartice dakle kako to spriječiti ako netko zna
Robert-Honor Magic V2
Postoje programi za vraćanje podataka, pa probaj s nekim vratiti obrisano. Ima ih toliko da nema smisla neki preporučit
Ubuduće izvadi SD karticu iz mobitela i napravi njen backup. Čak ako ju i moraš formatirat možeš kasnije vratiti podatke.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Imaš na samom mobitelu LG backup ikonu i programčić koji dosta dobro backupira sve što imaš. Čak i SMS.
Uđi u njega, pogledaj da nisi možda napravio bilo kakvu kopiju, a da nisi niti znao.
I, čekaj, zašto ti napiše Kartica uklonjena? Je li je prepoznaje uopće? Da nisi krivo vratio karticu?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
karticu normalno prepoznaje,karticu nisam ni dirao u mobitelu kažem da mi se to pojavilo nakon restarta mobitela sad sam je formatirao ali su mi ostale ikonice umjesto aploikacija s kojima ne mogu ništa dakle trebao bih ih na neki načim obrisati ali ne znam kako??? to je sad problem dakle KAKO OBRISATI IKONICE KOJE SU OSTALE NAKON FORMATIRANJA SD KARTICE A KOJE SU BILE NA SD KARTICI PRIJE FORMATIRANJA(BRISANJA)
Robert-Honor Magic V2
Kakve ikonice? ,jel imislis na ikone od aplikacija i ili igri koje su bile eventualno na kartici instalirane. Ako da onda jednostavno u aplikacijama deinstaliraj te stvari. Ili ih ponovo instaliraj ,pri tome ce te mobitel pitati dali zelis presnimiti postojecu aplikaciju.
Osobno sam imao isto problem sa 64 gb sd karticom slicnu pizdariju mi napravilo od tada ih vise ne koristim 32 gb sasvim dovoljno i nikakvi problemi.
Mala kritika,cemu velika slova ? Stime postizes na netu da covjek ima dojam arogancije.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
riješeno no imam još jedno pitanje zašto na gsm areni piše Android OS, v5.0.1 (Lollipop), upgradable to v6.0.1 (Marshmallow) a kada hoću napraviti nadogranju softvera dobijem poruku- koristite najnoviju verziju softvera za trenutnu verziju OS pa mi to nije jasno ako mi može netko objasniti što to znači, da li mogu dakle staviti 6.0 android ili ne?
Robert-Honor Magic V2
Naravno da možeš. Očito nadogradnja nije dostupna bežično (OTA) pa ga moraš priključiti na LG suite (ili Bridge).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks