Besplatna navigacija za Android uređaje koju možete preuzeti na: Google Play
Pokrivenost:
EUROPE - Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia And Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Faroe Islands, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Guernsey, Hungary, Iceland, Ireland, Isle Of Man, Italy, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, United Kingdom, Vatican City
Zadnji uredio hrc50 : 29-01-2016 u 00:18
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Sto se mape srbije bar mog dela nisam zadovoljan nedostaje dobar deo ulica cak same ulice.negde ima mali deo puta. Manje ceste isprekidane i nusu spojenene sa glavnim cestama dosta slabo.
I tako malo pomalo
Ja sam iz znatizelje probao i odmah izbrisao.
dajte ljudi malo logike i zdravog razuma , u danasnjem svijetu nema nista da je dobro a nekosta !?
moze se isprobati , samo sve je to uzaludno gubljenje vremena , drzi te se vec isprobanih navi programa i usparat ce te zivce i vrijeme !!
šta se mene tiće,waze je najbolja besplatna navigacija
HERE takodje!
Sto se mene tice, veliko njesra![]()
Ujedno bih se slozio sa postom od @zuzo .
hrc50@
i to stoji , samo po onoj narodnoj ; jos jedan je probao pa se ..rao !!Znači, nevalja ni pišljivog boba. A čuj, ako nećemo probati nećemo ni saznati ako je dobro.
ima toga danas u to virtualnom svijetu za svakog ponesto ! samo hrabro , znanje je zlata vrijedno !!
Bookmarks