ha ha.
pa nisi naveo najbitniju stvar. KOliku zapreminu mislis hladiti?
Ajde bar sam suzio izbor na ova dva Samsung modela.
Bilo bi super kad bi mi neko rekao da ima koji i kako je zadovoljan s istim ali bilo kakva pomoc dobro dode.
Dakle:
SAMSUNG AQ12MSB MODERATO
Naziv Klima uređaj SAMSUNG AQ12MSB MODERATO, 3.5 kW, hlađenje + grijanje (R410)
Cijena 3.545,00 kn (sa PDV-om)
Jamstvo 12
Linija Moderato (Premium)
Kapacitet hlađenja: 3,5 kW
Kapacitet grijanja: 3,8 kW
Kapacitet odvlaživanja: 1,3 l/h
Glasnoća rada:
- unutarnja jedinica: 26/36 dB
- vanjska jedinica: 45 dB
Dimenzije (Š x V x D):
- unutarnja jedinica: 950 x 268 x 178 mm
- vanjska jedinica: 790 x 548 x 265 mm
Težina:
- unutarnja jedinica: 9,0 kg
- vanjska jedinica: 33,5 kg
MPI zone
Filter i raspršivač prevučeni srebrom
Good Sleep opcija
Antibakterijski ventilator
Dezodorirajući filter
Auto Changeover
Tok zraka od 90°
Brzo rashlađivanje i zagrijavanje
Plin: R410
SAMSUNG AS09HPC PRESTIGE
Naziv Klima uređaj SAMSUNG AS09HPC PRESTIGE, 2.7 kW, hlađenje + grijanje (R410)
Cijena 3.443,00 kn (sa PDV-om)
Jamstvo 12
Hlađenje/Grijanje
Silver Nano e-filtar
Anti alergijski filtar
Dezodorirajući filtar
Silver Nano izmjenjivač topline
H-Fin tehnologija
Bionizer
Bio ventilator
Odstranjivač vlage
Turbo funkcija
Noćni režim rada
timer (24 sata odgoda rada)
Funkcija uštede energije
Auto Restart
Auto Changeover
Digitalni zaslon
Melodije za 4 osnovne funkcije
ha ha.
pa nisi naveo najbitniju stvar. KOliku zapreminu mislis hladiti?
dobar grah daleko se čuje
Razlika je u 5m2 prvi hladi 30 a drugi 25 tako da mi to uopce nije mjerilo jer mi soba u kojoj ce biti 17m2.
jesi razmišljo o klimi sa inverterom, kad več daješ 3 i pol soma?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Inverter poskupljuje klimu soma kuna prijatelju a to je onda 4500 somova ili šarana šta već. A vivaxa ne bu kupio s inverterom za 3500 kilje nema sanse.
Uzmi LG ART COOL Inverter C12AWR-Mirror moja preporuka i kani se Samsunga! Samsung i klime mozes zaboravit!
Imas akciju u ECOS-u do 19% skonto na cash!!!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Dakle idemo na bitno jel ovo gore nema smisla.
Soba je 17m2 a prva klima hladi 30m2 a druga klima 25m2 i okrenuta je na zapad. E sad je stvar da ce vrata ostajati otvorena i prema hodniku ili trpezariji sto znaci jos par kvadrata. I klima iskljucivo za hladenjenje nista grijanje nista dogrijavanje. Mada u tom rangu svaka to vec ima.
Ogranicen sam s iznosom na 3500Kn aparat + koliko dode montaza zato ne razmisljam o inverteru da ne mislite da ne znam da tako sta postoji
Ajmo sad dalje samo pametne komentare. I hvala svima koji imaju sta pametno reci.
Preporučam svaki Samsung klima uređaj , i ako imate mogučnost doplatiti za inverter jer za dvije godine rada na potrošnji struje povratit ćete uloženo.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Samsung inverter grije do -15.
Zadnji uredio friczg : 06-04-2010 u 12:04
šta mislite o ovoj klimi ?
http://www.klimacentar.com/vmchk/hai...12hdo3/r2.html
I ja se slazem sa ovim postom, iako je tema davno stavljena - ako jos nisi rijesio, mozda ti pomogne.
Moj prijatelj ima navedenu LG klimu, i prezadovoljan je, nije do sad imao problema s njom. A i ja sam citao da su Samsung klime lose, da ih treba izbjegavati itd. Moja preporuka ova LG klima, naravno ako imas dovoljno novca. Pozdrav
Bok društvo. Ja sam trenutno u potrazi za klima uređajem, ali se ne mogu odlučiti da li uzeti Daikin ili Mitchubishi klimu? Koja bi bila bolji izbor? Hvala.
Mitsubishi radi vrhunske klime,ali Daikin je broj 1...
Daikin, Toshiba Suzumi (model) i Mitshubishi Electric.
Najveci protok zraka sa najmanjim brojem okretaja ima Toshiba Suzumi, dakle najtiša.
Mitshubishi ima u jačim modelima upravljanje mobitelom, Daikin uz dodatni modul.
Toshiba jedina full samočišćenje unutarnje jedinice.
Bookmarks