MioMov 200 N177
Modificirano
File name: MioMov200_N177 MioMap.rar
Uploaded at: 21. Srpnja 2014
File size: 70.1 MB
Rar Password:mgrba42
Download link:
MioMov200_N177 MioMap.rar
Opis:
Uređaj je dobar ima i SD karticu (max 2GB) , nakon svih isprobavanja najbolje radi standardni program Mio Map 2008 , koji je došao s uređajem . Uz lagano preuređenje aplikacije (cracked ) mogu se koristiti DECrypted licence za karte .
Uputstvo za instalaciju:
1. Spojiti uređaj preko USB kabela na računalo
2. Raspakirati skinuti datoteku MioMov200_N177 MioMap.rar (privremeno na HD)
3. Izbrisati kompletan "My Flash Disk" koji je vidljiv na uređaju
4. Ne ugasiti računalo
5. Kopirati sve unutar foldera "MioMov200_N177 MioMap" na uređaj .
6. Nakon toga prebaciti gornji dugmić za ukopčavanje na full desnu stranu - Reset
7. Otkopčati uređaj od računala - Izvući iz USB_a ...
8. Uređaj ukopčati na onaj gornji dugmić - full na lijevu stranu - ON
9. Sačekati da se MioMap aplikacija starta i učita najnovije karte koje su priložene (BiH - HR)
Na praznu SD karticu (max 2GB) otvoriti folder Maps , a u njega možete dodati :karte s ovog Foruma
Instalirane su karte : SLO , HR , BIH , SRB , CG
Pokušao sam staviti iGO8 , Primo i još neke druge aplikacije , ali rezultat je bio "Out oF
Memory" , najbolje radi ovaj MioMap i to je moja preporuka . Želi li netko MireoBE3.1 ,
može se i za njega podesiti , ali neke razlike baš i nema . Natjerao sam i "Light" verziju
iGO8 , ali se ne ponaša korektno , i nakon nekog vremena izleti bez objašnjenja iz
programa i zamrzne ... (WTF)
Problem je u maloj količini interne memorije (64MB) , što je za MioMap dovoljno , iGO ima
potrebu za 128MB , a pogotovo ove novije verzije . Primjetio sam da mu puno "pojede"
rama Building (3D) , DEM , a najviše SpeedCam .
U slučaju da Vam se uređaj na bateriji pali i gasi , odnosno nestaje slika na koju sekundu i
opet se vrati , to znači da Vam je baterija pri kraju , i brzo ga spojite na kućni ili auto
punjač i normalno će radi navigacija. To je ujedno znak da može skoknuti do nekog "Web
Shopa" i kupiti za nekih 8-12 dolara , možda i manje novu bateriju i čekati 20_tak dana
da Vam je kinez besplatno pošalje "Free Shiping" .
Nadam se da sam pomogao spasiti još uvijek dobar mali uređaj , koji je šteta baciti ili
staviti negdje na dno ladice .
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks