Kod iphona kad drzis tipku za paljenje i home tipku zajedno onda se resetira. Ne znam dali to i na tvom radi ili ima neku drugu funkciju ili mozda i nikakvu..
dakle iz naslova zamrznuo mi se mobitel kopija iphonea 5 pa ne znam koji je točno u pisanju poruka i tu stoji,probao sam preko kompa ali nejde pa ga probao ugasiti ali neče, koju god tipku da stisnem ništa se ne dogadja,baterije nema da ju izvadim a da čekam da se baterija isprazni to će trajati 5 dana da li netko zna kako da ga pokrenem tj.restartam nekako kažem sve sam probao ali NIŠTA PA NIŠTA
ps:radi se o Android uredjaju clon iphonea 5 sve je potpuno isto čak ima i ios ali je android pri paljenju se pokaže ikona od androida evo da znate koji je mob.
Zadnji uredio robi64 : 01-11-2015 u 22:01
Robert-Honor Magic V2
Kod iphona kad drzis tipku za paljenje i home tipku zajedno onda se resetira. Ne znam dali to i na tvom radi ili ima neku drugu funkciju ili mozda i nikakvu..
--
. [Lejzermaster]
Ako je android onda ide kombinacija s volume tipkama,home tipkom i tipkom za paljenje pa se igraj dok ne uletis u recovery pa otresi factory reset.
Bookmarks