mislim c45 smatram da je najnapredniji po funkcujama!!!!ili mozda motodrolju t191
Evo malo da se maknemo od mobitela sa color ekranima . .. koji bi mobitel od navedenih uzeli i zasto ?
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
mislim c45 smatram da je najnapredniji po funkcujama!!!!ili mozda motodrolju t191
iz ovog izbora bi uzela Siemens C45i, mislim da je najbolji... Malen je, nije tezak, ima dosta funkcija... ovi drugi mi jednostavno ne odgovaraju.
Marina - pozdrav svima iz Splita!
definitivno NIJEDNOG!plejeru,baš si mogo i bolje mobitele nać(za te pare)!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Po meni, među njima najbolji je siemens C45... iako mi se ne sviđan niti jedan od navedenih.....
ja se slažem sa gikom, nula bodova
a dobro, ajde... nemoj plakat, četrdeset petica je u redu...Poslao: " Player 4 ever "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw: ovo mi je 50 post, hvala na pitanju
A pazi nije uvijek fora raspravljat o modelima koji su pretrpani razlicitim funkcijama . . . novi modeli su skupi i narod nema para za njih . . .. mislim da jos uvijek dio korisnika koristi ovakve modele ili slicne modele . . .
Po tome Ericsson A1018s - zakon!!!![]()
Evo mog savjeta: A50 jer za razliku od C45 ima samo bolju bateriju(Li-ion umjesto Ni-Mh) sve ostalo im je potpuno isto(sto se sw-a tiče).
Definitivno A50,bolji je od C45.
A uz to cijena im je ista 598 kuna za gotovinu u Simpa paketu.Poslao: sms freak
Evo mog savjeta: A50 jer za razliku od C45 ima samo bolju bateriju(Li-ion umjesto Ni-Mh) sve ostalo im je potpuno isto(sto se sw-a tiče).
Definitivno A50,bolji je od C45.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Vjerovatno bih uzeo motorolu...
A di su nokia i ericsson, kaj oni nemaju predstavnike u toj klasi?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Ovako od svih ovih aparata ja bih uzeo C45 ili eventualno A 50.
Siemensi su jako pouzdani, posebice 45 serija, iako pomalo spori i nekada malo konfuzni. A 50 je noviji model i zbilja je jako jeftin, pa ti razmisli.
Motorole su priča za sebe.Izbjeći koliko je to moguće. Evo moje priče sa Motorolom 191:
Donio susjed iz Dojčlanda 10 komada i naravno za mene posebna cijena.Ajd rekoh nisam nikad koristio Motorolu pa da i ja probam.
Užas jedan, doslovno. Aparat je lijep, malen elegantan ali ništa više od toga, telefonirat s njim prava je lutrija hvatanja signala. Sa tri crtice na ekranu,ne možete pričati kako treba, azvuk u slušalici kreči i probada uši.Ma sve u svemu ,katastrofa. Nakon toga sam ga utopio za nekih milju kuna, i rekao nikad više Motorola.
![]()
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
ta mala je bila posebna!!!(vjerojatno)
Bookmarks