_
_
_
G@rmin City Navigator Europe NT 2014.30
Northwest Eastern Europe
Map UnLocked
Northwest Eastern Europe (323,44 MB)
_
_
_
Navigate the streets with confidence. This product provides detailed road maps
and points of interest for your device, so you can navigate with exact, turn-by-turn
directions to any address or intersection.
Includes more than 10.4 million km (6.5 million mi) of roads, including motorways,
national and regional thoroughfares and local roads, in Western Europe and many
countries in Eastern Europe.
Displays more than 6 million points of interest throughout the region, including
restaurants, lodging, border crossings, attractions, petrol stations, campsites
and shopping.
Gives turn-by-turn directions on compatible devices.
Enhances pronunciation for compatible devices that speak street names
(example: "Turn right on Main Street").
Includes navigational features, such as turn restrictions, roundabout guidance
and speed categories.
Contains traffic data for compatible devices that use traffic receivers.
City Navigator Europe NT now includes full mapping coverage for Serbia and Kosovo, along with
increased detailed coverage for Republic of Macedonia (FYROM).
For more info/buy click here : City Navigator® Europe NT
HOW TO: just copy the Garmin folder to your SD-card
Map UnLocked
3.72 GiB (3993793408 Bytes)
Magnets links - TORRENT
Magnets links - TORRENT - PC Install
HOW INSTALL:
1. Unrar
2. install with CNEUNT2014_30Update.msi
3. Enjoy!
Share-byte Links
2014.30_NT_UnImg.part1.rar
2014.30_NT_UnImg.part2.rar
2014.30_NT_UnImg.part3.rar
2014.30_NT_UnImg.part4.rar
2014.30_NT_UnImg.part5.rar
Uploaded Links
Europe.part1.rar
Europe.part2.rar
Europe.part3.rar
Europe.part4.rar
Europe.part5.rar
Europe.part6.rar
Europe.part7.rar
Europe.part8.rar
...
Zadnji uredio walter66 : 27-10-2013 u 14:07
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
_
_
_
Northwest Eastern Europe
Map UnLocked
Northwest Eastern Europe (323,44 MB)
Zadnji uredio walter66 : 26-10-2013 u 11:36
_
_
GMAP3D , D2331160A G2S , JCV
Europe GMAP3D
D2331160A G2S
D3084120A.JCV
D2504150A-JCV (Part 1)
D2504150A-JCV (Part 2)
Central & Eastern Europe
Map UnLocked
Link (1.52GB)
Može se postaviti na uređaj ili SD karticu (2GB)
Central & Eastern Europe
...
Zadnji uredio walter66 : 26-10-2013 u 12:08
_
_
_
G@rmin City Navigator Europe NT(Unicode) 2014.30
Garmin City Navigator Europe NT(Unicode) 2014.30 Unlocked
Navigate the streets with confidence. This product provides detailed road maps and points of interest for your device, so you can navigate with exact, turn-by-turn directions to any address or intersection.
Includes more than 10.4 million km (6.5 million mi) of roads, including motorways, national and regional thoroughfares and local roads, in Western Europe and many countries in Eastern Europe.
Displays more than 6 million points of interest throughout the region, including restaurants, lodging, border crossings, attractions, petrol stations, campsites and shopping.
Enhances pronunciation for compatible devices that speak street names (example: "Turn right on Main Street").
Includes navigational features, such as turn restrictions, roundabout guidance and speed categories.
(DVD only) Includes computer software that lets you plan trips on your computer and transfer waypoints, routes and tracks between your computer and your device.
City Navigator Europe NT now includes full mapping coverage for Serbia and Kosovo, along with
HOW TO: just copy the Garmin folder to your SD-card
Map UnLocked
3.92 GiB (4211816011 Bytes)
Unicode: The "U" in NTU stands for Unicode. This type of mapping supports
the display of characters that aren't in the Latin alpabet. This allows the device to
display road names in the local language such as Russian, Cyrillic and Greek. Please note
that this type of mapping is only used on devices which were preloaded with European maps.
Only the following devices support this feature: dezl series, nuvi 2200 series, nuvi 2300
series, nuvi 2400 series, nuvi 2405 series, nuvi 2407 series, nuvi 2408 series. nuvi 2505
series, nuvi 2507 series, nuvi 2508 series, nuvi 2707 series, nuvi 2708 series, nuvi 3400
series, nuvi 3500 series, nuvi 3507 series, nuvi 3508 series, nuvi 3700 series, RV 760
EU NTU 2014.30. Unlocked - TORRENT Full (application/rar) - 29.5 Kb
Magnets links - TORRENT
Share-byte Links
City Navigator Europe NTU 2013 Part1
City Navigator Europe NTU 2013 Part2
City Navigator Europe NTU 2013 Part3
City Navigator Europe NTU 2013 Part4
City Navigator Europe NTU 2013 Part5
City Navigator Europe NTU 2013 Part6
3D Unlocked
gmap3d Part1
gmap3d Part2
SID za 34xx seriju ...
SID for 34xx Part1
SID for 34xx Part2
ASR za 34xx seriju ...
34xx ASR files Part1
34xx ASR files Part2
D3048130A_JCV
D3048130A_JCV
D3589100A_JCV
D3589100A_JCV
D2925130A_G2S
D2925130A_G2S
...
Zadnji uredio walter66 : 28-10-2013 u 20:54
_
_
_
G@rmin City Navigator Europe NT 2014.30 - MapSource
![]()
Navigate the streets with confidence. This product provides detailed road maps
and points of interest for your device, so you can navigate with exact, turn-by-turn
directions to any address or intersection.
Includes more than 10.4 million km (6.5 million mi) of roads, including motorways,
national and regional thoroughfares and local roads, in Western Europe and many
countries in Eastern Europe.
Displays more than 6 million points of interest throughout the region, including
restaurants, lodging, border crossings, attractions, petrol stations, campsites
and shopping.
Enhances pronunciation for compatible devices that speak street names
(example: "Turn right on Main Street").
Includes navigational features, such as turn restrictions, roundabout guidance
and speed categories.
UnLocked
Share-byte Links
Mapsource unlocked
...
Pozdrav svima,može jedno pitanje,kamo treba staviti mapu sa 3d kartama na garmin uređaju?Imam garmin 1390t...
Na isto mjesto gdje se nalaze karte , može na uređaj ili SD karticu (svejedno) .
_________Tvoj uređaj ne podržava ovu opciju !
gmap3d : prikaz 3D zgrada (djeluje samo na Garmin nüvi 3490,3790,755T,765,765T,775T, zumo 660) .
_________Stavlja se u folder Garmin ili skriveni folder .System .
Blog
Jezik : slovenski
Sadržaj: Upute za Garmin navigacije
popotnik GPS
Popravila, novosti in uporabni nasveti o navigacijskih sistemih na enem mestu!
Zadnji uredio walter66 : 29-10-2013 u 20:35
Separated by Countries / Podjeljeno po Državama
Unlocked / Otključano
___Share-byte Links
CN Europe NT 2014.30-ALBANIA
CN Europe NT 2014.30-AUSTRIA
CN Europe NT 2014.30-BELARUS
CN Europe NT 2014.30-BELGIE
CN Europe NT 2014.30-BiH
CN Europe NT 2014.30-BULGARIA
CN Europe NT 2014.30-CROATIA
CN Europe NT 2014.30-CZECH REPUBLIC
CN Europe NT 2014.30-DENMARK
CN Europe NT 2014.30-ESTONIA
CN Europe NT 2014.30-FINLAND
CN Europe NT 2014.30-FRANCE
CN Europe NT 2014.30-FYROM
CN Europe NT 2014.30-GERMANY
CN Europe NT 2014.30-GREECE
CN Europe NT 2014.30-HUNGARY
CN Europe NT 2014.30-ICELAND
CN Europe NT 2014.30-IRELAND
CN Europe NT 2014.30-ITALY
CN Europe NT 2014.30-KOSOVO
CN Europe NT 2014.30-LATVIA
CN Europe NT 2014.30-LITHUANIA
CN Europe NT 2014.30-LUXEMBOURG
CN Europe NT 2014.30-MALTA
CN Europe NT 2014.30-MOLDOVA
CN Europe NT 2014.30-MONTENEGRO
CN Europe NT 2014.30-NEDERLAND
CN Europe NT 2014.30-NORWAY
CN Europe NT 2014.30-POLAND
CN Europe NT 2014.30-PORTUGAL
CN Europe NT 2014.30-ROMANIA
CN Europe NT 2014.30-SERBIA
CN Europe NT 2014.30-SLOVAK
CN Europe NT 2014.30-SLOVENIA
CN Europe NT 2014.30-SPAIN
CN Europe NT 2014.30-SWEDEN
CN Europe NT 2014.30-SWITZERLAND
CN Europe NT 2014.30-TURKEY
CN Europe NT 2014.30-UKRAINE
CN Europe NT 2014.30-UNITED KINGDOM
...
Hvala walter66 na vrlo korsnim linkovima. Ipak imam jedno pitanje: na moje garmin 1490 sam instalirao jcv fajl za cn europe 2014.20, i on je raspakovan veličine preko 600 megabajta, a ovaj D3048130A_JCV nešto preko 300 mega. Da li je to u redu, ili još nešto nedostaje? Logično bi bilo da se sa povećanjem broja obuhvaćenih križanja poveća i "težina" fajla? Ili možda ipak nešto krivo radim? Hvala
Radiš dobro !
JCV (junction view) : prikaz raskršća (može se koristiti na 3490,765,3790,3760,2460,2450,2360,2350,2340,1490,1 390,zumo 660,dezl560,dezl 865)
Na novijim Garmin nüvi uređajima datoteka datoteka s nalazi u .System/JCV/xxxxxx.jcv , na SD kartici u Garmin/JCV/xxxxxx.jcv
Na starijim Garmin nüvi uređajima JCV datoteka se nalazi Garmin/JCV/xxxxxx.jcv , na SD kartici u Garmin/JCV/xxxxxx.jcv
____
____
![]()
Hvala za brzi odgvor, pozz
Pozdrav. Imam ja par pitanja. Naime posjedujem uredjaj nuvi 2495 LT + AR. Već sam radio jedan update serijske karte Europe na 214.20. Sad vidim da je izasla 214.30. Trenutno skidam verziju koja je velika 3.92GB Map unlocked pise. Vidim da tu postoje 2 fajla jedan je gmap3d.img a drugi gmasupp.img. Znaci samo ovaj veci kao i prvi puta promjenim u gmapprom.img, stari obrisem i ovaj ubacim u system folder. Jel tako? Ovaj gmap3d isto prebacim u taj folder ali mu naziv nemjenjam. Nadam se da dobro radim?
Zanima me jel uopce moj uredjaj i podrzava taj 3d prikaz jer ga nevidim Walter66 u tvom popisu za podrzavanje. Ako nepodrzava bezveze zauzima mjesto.
Nadalje na mom uredjaju postoje i folderi pod imenom ASR SID I JCV pa neznam jel na njima sto trebam promjenit s ovom novom kartom. Vidim da ispod pise SID I ASR su za verziju 34xx. Moja nije pa predpostavljam da to netrebam ni gledat. No vidim dolje jos dva fajla JCV i jedan G2S. Sto s njima tj. gdje oni idu ako uopce i idu? Naime u mom folderu u systemu Garmin postoji takav folder i u njemu imam dva fajla koja glase : D3048030B.sum i D3048060A.JCV. Bio bih zahvalan na pomoci.
@ Zrmi
Tvoj uređaj ne podržava 3D prikaz tako da bi nepotrebno zauzimao prostor , nisi s time puno izgubio to je samo "ukras" koji ponekad i smeta .
Podržava JCV (junction view) , ali samo ovaj nacrtani :
Imaš otključani JCV kopiraj samo onaj manji , mislim da kod tebe onaj veći nebi ni radio ...
D3048030B.sum nije bitan možeš ga pobrisati ili ga preimenuješ u isti naziv kakav ima novi *.JCV
Ovako:
D3589100A.JCV
D3589100A.sum
Predpostavljam da je ono prvo u vezi karte dobro napisano kao ju stavljam jel?
Nego reci mi koja je razlika izmedju JCV 100 i JCV 130? Te sto predstavlja G2S?
Valjda necu imati problem ako preimenujem D3048030B.sum fajl jel blage veze nemam sto on znaci i radi
Sad sam skuzio da je fajl D3048060A.JCV koji je kod mene u tom JCV folderu velik cak 357MB a ovaj novi 125MB. Nije mi jasno zasto kazes da onaj veci nebi ni radio i jel onda ovaj svoj stari brisem ili ne?
Karta EU nije velika 3.92 GB nešto je manja jer ispada nekih 800 MB koji Ti nisu potrebni . Neznam dali imaš dovoljno mjesta na uređaju za cijelu kartu , ako Ti ne treba skini neku koja ima manje (MB) kao što ima srednja EU . Kopiranje ovako velike karte EU na uređaj traje jako dugo . Najbolje je nabaviti karticu od 4 ili 8GB i na nju staviti cijelu EU (Garmin\gmapsupp.img) . Kartu AdriaRoute kopiraj na uređaj , a najbolje i nju staviti na SD , ali u tom slučaju otvori novi folder pod nazivom MAP (Map\AdriaRut.img) . U folderu "Map" , možeš kartu nazvati kako hoćeš , ali ekstenzija mora biti ***.img
Nećeš imati problema sa D3048030B.sum , najednostavnije je izbrisati ga i neće nedostajati sistemu .
Kad zamjenjuješ stariju datoteku novijom , normalno da ćeš pobrisati onu koja je prije bila !
*** Uvijek treba paziti što se briše , a dobro bi napraviti i "Backup" uređaja , jer uvijek možeš pogrješiti (krivo izbrisati) .
Pročitaj malo post #9 gdje piše :
Blog
Jezik : slovenski
Sadržaj: Upute za Garmin navigacije
popotnik GPS
Popravila, novosti in uporabni nasveti o navigacijskih sistemih na enem mestu!
Na Blogu pronađi "Spoznajte svojega nuvija in njegovo delovanje"
(Na slovenskom je jeziku , ali ima puno sličica )
Zadnji uredio walter66 : 14-01-2014 u 16:37
Ma imam mjesta na uredjaju i stala je cijela karta i jos imam oko 800MB slobodnog prostora jer sam maknio 3d prikaz koji mi ionako neradi.
Nego nisi mi rekao sto znaci onaj veci fajl u JCV-u i zasto mi on nebi radio kad je sadasnji isto velik (cca oko 350MB) i sto je G2S?
Jel ima to u objanjenju na slovenskom tamo?
Hvala ti
@ Zrmi
Podržava JCV (junction view) onaj veliki !
To je novi uređaj kojeg nisam imao prilike vidjeti , a Garmin ima puno modela i da hoću ne mogu poznati sve uređaje !
Što je G2S file :
To je neka Garminova "fora" , kod zastoja na cesti preusmjeruje na drugu manje opterećenu , kako bolje objasniti neznam !
Pogledaj ovdje:
NüRoute Technology: TrafficTrends & MyTrends
TrafficTrend improves the route calculating based historical traffic info like the day, time and traffic flow of a specific road.
MyTrends take care of the favorite and most used destination and even without sett the route will recognize it and will
give you info like traffic flow and arrival time.
Your device must have a traffic receiver and be compatible with Trend features.
TrafficTrends and MyTrends update files are XXXX.DB and XXXX.G2S copy this files in:
•Device:\.System\G2S Folder - For G2S file
•Device:\.System\SQlite Folder - For DB file
Zadnji uredio walter66 : 14-01-2014 u 16:56
Moj ti je uredjaj nuvi 2495 LT tj Free Lifetime traffic. Da sad sam skuzio tj. sjetio se da kad sam isao za Budimpestu mi je ekran podijelio na dva kad sam se trebao odvojiti. I bilo je poprilicno veliko tako da definitivno cu staviti ovaj veci JCV fajl od 306MB. Ok to cu preimenovati onako kakao si rekao u postu od gore.
Pogledao sam i video pa sam skuzio otprilike kakao i sto znace ali u mom uredjju nepostoji G2S folder u kojemu bi isti fajl stavio. U mom uredjaju postoji drugi folder pod nazivom SQLite i kad ga otvorim dobijem folder temp i fajlove sa ekstenzijama db. i jedan lpt. Jedan fajl je 33MB velik i zove se D3413040A.db.
Nije mi jasno onda gdje sa G2S fajlom??
MOzda ga trebam samo prebacit tj. napravit?
Zadnji uredio Zrmi : 14-01-2014 u 17:19
Napravi taj folder , za taj DxxxxA.db , ako ga nema!
Da si i ostavio stari isto bi radilo !
\.System\G2S Folder - For G2S file
\.System\SQlite Folder - For DB file
To su sad detalji u koje nemogu ulaziti , ako nemam uređaj pri sebi , počeo sam se i ja gubiti u tome.
Tehnologija ide naprijed , a mi ostajemo , na starim uređajima , ja još uvijek imam Garmin nuvi 250W (2008)
meni to osim Mapa i Poi , ništa ne treba .
Pokušaj malo još na onom slovenskom Blog_u ili "Googlaj" , negdje ćeš naletit na kakvo objašnjenje !
SQLite bi prema nazivu trebala biti neka baza podataka. Za pretpostavit je da tu sprema podatke o prijeđenim rutama i s obzirom da se jedan folder zove temp, privremene datoteke koje sustav po potrebi mijenja. Vrlo je vjerojatno da je moguće to izbirsati, ali ipak treba prije napravit backup.
Nisi li siguran ili se bojiš provjeravati, ostavi dok ne saznaš točno o čemu je riječ.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dobro si to rekao. Tamo se nekakve informacije u vezi ruta koje su vec prijedjene. E sad tamo vjerojatno ide nekakav db fajl jer ga ja tamo imam i velik je cca 33MB. No takvog fajla nema za skinuti nigdje nego postoji taj G2S fajl. Predpostavljam da samo trebam u system folderu napraviti G2S Folder i tamo prebaciti G2S file. U onom SQl folderu necu nista dirati ni brisati. To je jedino sto mogu...
Tako ne diraj ništa , jer taj se "fajl" sam generira , ostavi ga kakav je , trebao bi se napraviti novi ili će promjeniti stari ...
Morao bi imati prvi dio imena kao i D2925130A_G2S , a ekstenziju *.db
Ovdje piše drukčije zato nisam bio siguran:
TrafficTrends and MyTrends update files are XXXX.DB and XXXX.G2S copy this files in:
•Device:\.System\G2S Folder - For G2S file
•Device:\.System\SQlite Folder - For DB file
(iskreno rečeno , još uvijek mislim da treba pronaći *.G2S i *.DB s istim imenom)
Bookmarks