Aloha
Power bank je vanjska baterija koja može napuniti uređaje kao što su smartphoneovi, digitalni fotići, neki manji/slabiji tableti itd.
E sad, pošto se nađem u situacijama kad nemam punjač sa sobom a mob nema izmjenjivu bateriju - sjetih se da postoje te vanjske USB baterije koje se mogu napuniti preko kompa ili punjača i koje onda mogu napuniti mobitel jednom, dva ili više puta, ovisi o kapacitetu.
Primjer takvog power banka
Kak to izgleda:
Linkao sam neki jeftini primjerak koji gotovo sigurno nema kapacitet od 2600mAh ali meni osobno je dovoljno da mogu jednom-dvaput napuniti fotić ili mobitel, nisam baš toliko dugo izvan civilizacije da mi treba nešto jače
Dizajnerski nije toliko važno kako izgleda, bitno je da nije osobito teška i da baterija but relativno kompaktna.
E sad, mene zanimaju iskustva - jesu li fejk, broj ciklusa punjenja, kvaliteta izrade... Frend je uzeo pred godinu dana, 2300mah, i veli da mu je dovoljno da napuni svoj Galaxy S jednom do kraja i drugi puta do pola.... još uvijek mu radi.
Zanimaju me iskustva ostalih, jel to istina ili je frend sretnik
Peace!
EDIT: Ima i ovakvo nekaj kod nas za kupiti ali cijena je maaalčiceveća nego ovi jeftileni sa neta. Istina, kapacitet je duplo veći al opet
![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks