Koji fajl nedostaje?
Kakav kabel imaš? I ako koristiš orginalni Siemensov update, koliko se ja sjećam (već dugo nisam radio takve stvari), mobitel mora biti uključen.
imam win 2000 i ne mogu instalrati smelter,prijavljuje da nedostaje neki fajl. smelter sam skinuo sa siemensfreaks. u cemu je problem? takodje ne mogu updateovati mc60 sa updateom koji sam skinuo sa siemensovog sajta. ne moze prepoznati da je telefon zakacen na com1 iako pritiscem on/off dugme,a telefon je iskljucen,baterija puna. ima li pomoci?
Koji fajl nedostaje?
Kakav kabel imaš? I ako koristiš orginalni Siemensov update, koliko se ja sjećam (već dugo nisam radio takve stvari), mobitel mora biti uključen.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
vrlo je vjerojatno da ti javlja kako nedostaje neki ocx datoteka. to u biti i nije greska programa, to je datoteka koju koriste razni programi i trebala bi se nalaziti u system direktoriju. ajde vidi koja ti tocno datoteka nedostaje, napisi ovdje pa cu ti je ja poslati...
sto se tice ovog drugog, onako je kako ti je rekao sljaka. dakle ne radis sa winswup-om nego sa sluzbenim update-om, pa ti mob mora biti UPALJEN, a program ce ga sam prebaciti u service mode...
maraschino - PTICICA
fali comdlg32.ocx . takodje bi htio da vam se zahvalim na velikoj dosadasnjoj pomoci,stvarno ste super. i jedno izvinjenje za postavljanje pitanja koje se vec nalaze u forumu,ali nekad u brzini i ne procitam forum. jos jednom HVALA!!
evo ti ocx datoteka. samo je "raspakiraj" i kopiraj na komp u C:/Windows/System32
![]()
maraschino - PTICICA
super,ali sad trazi richt32.ocx!
malo se snađi. odes na www.google.com , upises richt32.ocx i lupis enter. izbaciti ce ti jako puno stranica gdje mozes skiniti tu datoteku i obicno ti je napisano gdje je moras kopirati na HDD...
evo jos ovaj put - kopiraj je u Windows/System32 direktorij na HDD racunala...
maraschino - PTICICA
Bookmarks