da bi saznao sve o njegovom provideru moras imati njegovu ip adresu a zatim potrezis putem whois servera informacije. ako se dopisujes preko e-maila pogledas pod mail properties
za obicne smrtnike poput mene, ws ping propack
zanima me ljudi kako saznat ip adresu i njegovog providera neke osobe sa kojom se naprimjer dopisujem ili bilo što drugo!znam da ima neki program al nikako da mi neko kaže kako se zove ili me bar navede na pravi put.unaprijed hvala![]()
da bi saznao sve o njegovom provideru moras imati njegovu ip adresu a zatim potrezis putem whois servera informacije. ako se dopisujes preko e-maila pogledas pod mail properties
za obicne smrtnike poput mene, ws ping propack
ako se dopisujes preko icqa dovoljno je da imas blackice firewall i on ti zabiljezi ip od svakog tko ti je poslo poruku...
jedan od gro primjera...
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
mislim da ti ta priča s ICQ ne hoda, IP preko ICQ-a je uvijek isti, bez obzira s kim se dopisuješ. Adresa je uvijek America online. Ja sam svojevremeno probavao doznat IP na način : run>command, upiši netstat -n i vide se sve IP adrese kojima je povezano računalo, za portove nisam siguran al najviše me zanimao RPC 135![]()
...ima patch za ICQ - naravno uz neke stvari pokazuje i IP korisnika (kad se ulogira)...
daj mi mejlaj ak nađeš taj patch, probao bi.
...odi na http://www.etplanet.com/download/icq.shtm pa pokopaj...![]()
hvala na odgovorima,ja skontam ip adresu preko notepada al me zanima provider i take gluposti.znaci odem samo na whois server i to je to.hvala ljudi
dobar link dmi...za sada sam barem banner maknuoi otvorio IP window, baš me zanima jel šljaka
Izvorno postao tomo
netočno, prikazuje adresu usera, imam ga ja...
možeš i preko netstat, to stoji
hoda itekako...Izvorno postao tomo
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
[QUOTE=Inovator]netočno, prikazuje adresu usera, imam ga ja...
možeš i preko netstat, to stoji[/QU
..da al koju adresu? i BTW preko netstat -n sam rekao da nije moguće vidjeti adresu ICQ online uzera jer je ona uvijek ista. Meni čak ni ovaj patch ne radi.Tražim nešt bolje.
Bookmarks