Prije nastavka čitanja odgovorite na anketu iznad! Omogućio sam više odgovora jer vjerojatno neki imaju više modela laptopa
Ovdje se možete tko želi pohvaliti sa svojim starim ili novim prijenosnikom/laptopom.
Napišite zbog čega ste ga kupili i što vas je privuklo najviše.
Napišite specifikcije po formi ispod i naravno nadodajte što fali.
Napišite kako ste ga kupili gdje, cijena i kako je sve to prošlo.
Dojmovi jel glasan/tih kako je izrađen kako ste zadovoljni, znači što više moguće korisnih podataka.
Napišite negdje tekst u wordpadu ili wordu jer nakon dužeg vremena pisanja se odlogira pa da nemorate pisati ponovno... ili napišite ovdje i prije nego objavite kopirajte cijeli tekst za svaki slučaj jer ja ovo pišem drugi put
PROCESOR: Intel Core i7 5500U, 2,40 GHz (up to 3,00 GHz)
RAM: 8 GB DDR3
EKRAN: 17,3'' 1920x1080, FULL HD
HDD: SATA 1000 GB
GRAFIČKA KARTICA: Integrirana grafa INTEL 5500 & NVIDIA GeForce 840M (4 GB)
OPTIČKI POGON: DVDRW DL,
POVEZIVOST: 1x 10/100 Ethernet, 802.11b/g/n,Bluetooth 4.0,
ČITAČ KARTICA: DA
ZVUK: JBL stereo zvučnici sa dolby sustavom (glasni poprilično s obzirom da je to lap)
HDMI: (1)
USB 2.0: (2)
USB 3.0: (1)
MASA: 3 kg
BOJA: crna
CIJENA: 6.988,00 kn
TRGOVINA: Protis
Lap je tih jako ne grije se osim kod naravno većih opterećenja, dobro izrađen od nekog metala i kvalitetne plastike. Baterija drži maximalno 4 sata. Zvuk je nevjerojatan ima JBL sound for lenovo ... jedina zamjerka mi je na tastaturu (nekako kao da mi ne uhvati tipku svaku ili nisam navikao još....možda sam prenježan prema njemu) i tvrde tipke na touchpad-u ima za lijevi i desni klik. po mom ukusu.
Ekran je savršen LED ogroman iz svih kuteva mi je isti ima i neku zaštitu od refleksije. Kupljen u Protisu sve ok prošlo naručen i dostavljen. Kupljen zbog školovanja web dizajna i naravno za igranje.

Odgovori uz citat

Bookmarks