Baš mi se sviđa. Ako bude nekih 200-250 $ moglo bi biti ok samo tko zna kako se intelovi procesori ponašaju u telefonima.
Specifikacije:
- 5.5" FHD IPS LCD
- Intel Atom Z3580 quad @ 2.3GHz / Z3560 quad @ 1.8GHz
- 2/4GB RAM-a
- 16/32/64GB interne + micro SD
- 13MP + 5MP
- 3000mAh baterija
- Android 5.0 + Zen UI
- dual SIM (podržava LTE)
![]()
Zadnji uredio akoj : 05-01-2015 u 22:48
Baš mi se sviđa. Ako bude nekih 200-250 $ moglo bi biti ok samo tko zna kako se intelovi procesori ponašaju u telefonima.
Mislim da bi si ovog mogao uzeti. Samo se bojim našeg PDV-a koja će dići cijenu sigurno do 2500-3000kn
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pogledaj testove. CPU je približan Snapdragon 805, ali najveća razlika je u grafici.
Samo se nadam da neće cijene nabiti kad dođe kod nas, navodno je najjeftinija verzija 200$.
To je čisto ok ,ali čini mi se da sam negdje pročitao nekad da ne radi dosta aplikacija na Intel procesorima zbog kompatibilnosti. Vidjet ćemo kad dođe.
Antutu preko 50 000
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...9d2284a81a.jpg
Zar to nije s ekranom na HD, a ne FHD?
pa jeste,ali je to mob koji će koštat manje od 300$ pa je ovaj score zato impresivan....i to je score verzije sa 2GB RAM-a,a postoji i ona sa 4GB...
Pa kaj se ljudi još uvijek pale na benchmarke?
ma zanimljiv je potencijal tog Intel procesora i još ugrađen u cjenovno prihvatljiv model....oni koji su ga isprobali kažu da radi savršeno...
Samo lako moguće da su manipulirali rezultat![]()
Da i nisu, benchmarci su jednostavno potpuno beskorisni kao bilo kakvo mjerilo ičega.
ljudi još uvijek prate benchmark rezultate... da ne prate ne bi se ni objavljivili. bar tak nekom logikom razmišljam.
ovako na papiru zvuči super, samo se nadam da kompatibilnost s aplikacijama bude bolja.
Benchmark testovi pokazuju potencijal,ali i sluze proizvodjacima da pokazu ciji je veci...vrlo jednostavno.
Nesto poput kvalifikacijskog kruga u utrci.
Eh, svjestan sam da mnogi pate na te beskorisne brojeve i da ih zato proizvođači toliko ističu. Čista logika ponude i potražnje. To ipak ne mijenja činjenicu da su ti brojevi u praksi beskorisni, i nadam se da će to ljudi shvatiti više.
Ovo s ekranom što sam rekao, na jačem modelu su postavili da ekran radi na manjoj rezoluciji, a nije se radilo o slabijem modelu HD ekranom.
Bookmarks