Pozdrav.
Imam specifičan problem, ne nalazim uopće baš na netu nešto vezano za njega, pa možda ima netko od vas neku pametnu.
Dakle, MTK je gore, octa core. Poznato je da radni takt raste i pada prema potrebi. Meni je u minimalnom taktu 1.1GHz, u maksimalnom je 1.7. i Sve to štima, no mobitel ne radi dobro, šteka, lag se osjeća, trza, pa ne reagira i slično.
Rootao sam ga, skinuo overclock programe. Dignem mu frekvenciju na maksimalno, ugasim ekran, upalim, on vrati na minimalnu vrijednost. Nakon paljenja ekrana, on bi trebao podići sam frekvenciju na maksimum ili na veću vrijednost koja je dovoljna za izvršavanje aplikacija. On to ne napravi.
Pokušao sam factory reset, pokušao sam sa masu softvera, uvijek mobitel poništi vrijednosti u aplikaciji za overclock i opet ga ručno moram dizati. Čim mobitel ode u sleep mode, on padne na 1.1 i nakon paljenja ekrana, on ostane na tom taktu i ne diže procesor do kraja.
Ima li netko ikakvu ideju što napraviti? Ja pretpostavljam da je u kernelu greška, no imam original soft gore, službenog niti moddanog updatea nema (bar koliko sam ja uspjevao tražiti), lud sam, sad da ga na garanciju zbog tog šaljem i čekam mobitel mjesec dana mi se baš i neće
Netko, nešto?
Hvala.
PS: mt6592w turbo octa core je gore., 4.4.2 android

Odgovori uz citat

Bookmarks