Eto nas s jednom info![]()
Ako je nekome možda promakla informacija, svi bonbonovci koji se registriraju, na račun im stiže iznos od 20kn.
Više informacija na: http://www.bonbon.hr/usluge/na-bonov...stracija-broja
Eto nas s jednom info![]()
Ako je nekome možda promakla informacija, svi bonbonovci koji se registriraju, na račun im stiže iznos od 20kn.
Više informacija na: http://www.bonbon.hr/usluge/na-bonov...stracija-broja
A mi koji smo se prije registrirali dobivamo?
Oš odgovor?![]()
A gle, to tak ide, promocije i pogodnosti se s vremenom mijenjaju. Nekad si za 7 kn dobio 300MB prometa, sad dobiješ istu količinu za 3kn. Ništa osobno...![]()
Zanima me nešto oko registracije.
Dobio sam sim karticu,izabrao broj,ali sam aktivaciju ostavio kada budem dolazio u HR.
Sad me zanima,da li mogu da registrujem broj dok nije aktiviran ili mora da se aktivira,pa tek onda registruje?
Ja sam odugovlacio par dana s prvim pozivom za sim kojoj sam izabrao broj pa mi je propala sim kartica.
Registracija ide nakon aktivacije
@NorthGate
Nije ti problem kod aktivacije, jer kad aktiviras i dok ne uplatis prvi veci bon kartica ti traje 3 mjeseca. Kod mene je bilo da sam pocetkom 4.mjeseca htio aktivirati bonbon karticu koja je na sebi imala 5 lipa (besplatna kartica) i onda sam uplatio bon od 10kn da uopce mogu napraviti poziv tj. aktivirati je. I nakon toga mi je pisalo da mi vrijedi do pocetka 7.mjeseca. ;-)
Možeš nazvat bilo koji broj, i da ti kaže broj ne postoji, poziv se ne može uspostaviti, bilo što je dovoljno da se kartica aktivira.
Meni su rekli da su mi sad samo dodelili broj,i da je sve isto kao i da nisu ništa dirali.
Dok ne obavim prvi poziv kartica je neaktivna.
@ispravljac
Ja sam nazvao svoj drugi broj (na koji se nebi ni javi,te ne bi potrosio ni lipe) pa mi je rekao da ne mogu uspostaviti poziv. Ne znam koliko je minimalno na racunu potrebno da bi uopce mogao uspostaviti poziv. A i onako sam trebao uplatiti da dobijem tri srednja paketa za 1 kn.
Zna li neko,da li ako je broj registrovan na mene,u slučaju gubitka kartice(telefona),ja mogu da im dam svoje podatke iz registracije i da zatražim zamensku karticu,a slučajno nemam kod sebe onu veliku karticu sa PUK1 kodom.
Koja je ovde poenta registracije broja,osim dobijanja 20 kuna na račun.
Upravo tome služinregistracija.
Interna uporaba.
@Northgate
Moja pretpostavka je ako izgubis karticu treba sa dokumentom otici na t-mobile prodajno mjesto I traziti isti broj na novoj kartici (ako to tamo rade?) ako ne onda mailom kontaktirati bonbon sluzbu za korisnike I attachirati skenirani dokument kao dokaz.
Mozes vec sada chat-om postaviti to pitanje I provjeriti.
Nemojte pisat pretpostavke. Bolje nista napisat nego pretpostavku koja nije tocna.
T-centri to ne rade. Jedino se moze preko SZK ili kod nekog prodajnog partnera.
Nije potreban nikakav dokument u attachment. Dovoljan je PUK1 uz broj. Ako se ne zna PUK1 onda pitaju za stanje na racunu, zad je nadoplate, pakete. Ako je broj registraran dovoljno je umjesto svega poslat ime i prezime i OIB osobe na koju je registriran.
A sto ako nema OIB jer nije Hr. drzavljanin?
U svakom slucaju neka pita sluzbu za korisnike.
A I za svaki slucaj da se PUK ne izgubi ja bi upisao negdje u cloud (google drive) ili slicno.
OIB nemam,ali pošto postoji registracija za strance onda je valjda dovoljno da pošaljem podatke iz pasoša(putovnice).
Pitao jesam,ali nisam siguran da je tačno,jer mi nije logično da samo treba znati PUK1,i kad sam nadoplatio bon ili koji sam poslednji broj zvao,pa da onda reaguju.Šta ako trenutno velika kartica gde se nalazi taj PUK1 nije kod mene,ili sam je negde zaturio?
Mislio sam da registracijom je broj vezan za moje ime,i da mogu da manipulišem sa njim,tj.da menjam mrežu i već šta mi treba u tom momentu.
Kod mene je taj princip,imam registrovan broj,i u slučaju bilo čega,odem do poslovnice i pokažem lični dokument,ili pošaljem mejlom.
Znači,ako je izgubim,ne moram da znam PUK1 i ostalo što ovde traže,ili ako hoću broj da prenesem,samo dam svoj lični dokument i kažem da je registrovan na moje ime,i to je cela procedura,pa me zanima kako je to ovde rešeno,da li je isto,slično,ili drugačije.
Kolko ga vi komplicirate. NorthGate pogotovo.
Podaci koji ti trebaju ako se radi zamjena ili bilo sto na broju (tri slucaja):
1. Broj i PUK1
2. Broj, stanje na racunu, kada je bila zadnja nadoplata i u kojem iznosu, koji su paketi aktivirani
3. Broj, ime i prezime vlasnika, OIB (ili podatak iz putovnice koji je dao kod registracije ako se radi o stranom drzavljaninu).
*slucaji 2 i 3 se vrse kada se ne zna PUK1.
I to je to. Nema vise ako ovo, ako ono. To su jedine tri solucije koje postoje.
Ako se registriras na moj bonbon stranici (tako nekako) i pridruzis broj, pise ti i puk1 tako da ga ne moras pamtit.
Pa da, tek kad ga aktiviras ga mozes pridruzit jer ti sms-om posalju kod koji upises prilikom pridruzivanja broja
Bookmarks