Ovakvo katastrofalno iskustvo kao end user jos nisam dozivio nikad.
dakle 8.8 nosim iphone4 mobitel na reklamaciju na velesajam, kroz desetak dana zovu iz vipa da uredjaj nisu mogli popraviti i da dodjem po novi, u poslovnici na velesajmu djelatnik VIP-a pokusava aktivirati uređaj i aktivacija ne prolazi jer novi uređaj ne prepoznaje sim, covjek pokusava sa 3 razlicite kartice nista, nula bodova, ja u sali kazem sigurno su poslali ovi iz servisa uredjaj zakljucan na tmobile, nema veze, taj isti uređaj se salje na servis isti dan, nakon otprilike 10 dana stize opet taj isti uređaj aktiviran, u radnom nalogu pise da je aktiviran vip karticom i radi na vip kartice.

Dodjem doma, stavim svoju VIP karticu uređaj ne prepoznaje karticu, probam opet nista, probam drugu karticu nista, napravim restore opet nista, fore radi gurnem tmobile karticu i naravno nadje mrezu i sve radi, pogledam pod settings i ne da je uređaj zakljucan na tmobile nego je 32gb iako sam kupio 16gb.

zovem sluzbu za korisnike i salju me direkt u mmm agram servis na zitnjaku, dolazim tamo ujutro ovaj ponedjeljak kazu mi sjednite se samo na kavu preko puta rijesit cemo to kroz pola sata, rekoh super, jel treba garancija, ne ne treba dajte samo aparat i ostavite ime. zovu me i kazu dodjite poslije 4 biti gotov. krecem u 4 po uredjaj zovu me i govore mi da ne mogu pokupiti ipak danas aparat posto moraju zvati apple (iz kojeg bozjeg razloga pojma nemam) i da ce me zvati sutra (utorak).

U utorak ja zovem njih 5 puta iza 4 sata, a rade do 6 i nitko se ne javlja. u srijedu me zovu da trebam faksirati garanciju i racun prvog uređaja, faks nemam i opet idem osobno dostaviti aparat.

u cetvrtak zovem i pitam ih dobro sto je sada sa aparatom, kazu nista, da im procitam imei broj koji pise na kutiji prvog uredjaja koji sam dobio kad sam napravio ugovor.
oni meni nakon toga da im se imei brojevi ne slazu i da ja pokusavam nesto zmuljat. sad vec lagano pizdim, sjedam u auto odlazim sa svim papirima i radnim nalozima u vip na velesajam, djelatnik tamo zakljucuje da se imei brojevi slazu sa onim na racunu, zahtjevu za pretplatnicki odnos i papiru koji su slali u servis, ali u radnom nalogu pise da su zapremili krivi telefon, odnosno imei nema veze sa onim koji su im poslali iz vipa, rekoh dobro i sta sad, pa nista kao moze mi opet aktivirati taj uređaj ali postoji mogucnost da se zakljuca na tmobile, ja u nevjerici gledam i ne pristajem na to, zelim novi uređaj koji radi.

voditelj servisa mi govori nema problema, izdaje mi novi, treci sad, radni nalog i govori da ce mi danas dati drugi uredjaj i samo da se pojavim sa tim nalogom ali iza 12 sati.

danas dolazim opet sa svim papirima, zena koja radi na pultu me provokativno pozdravlja sa kao "treca sreca ha" ja ju samo gledam i urucujem nalog, ona meni mrtva ozbiljna pa rekli smo da cemo vas zvati kada dobiju neko odobrenje, ja kazem vi se sigurno salite rekli ste da dodjem iza 12 i da ce me uređaj cekati. samo sam se okrenuo i otisao jer da sam polupao bi im lokal koliko je kipilo u meni.

Btw, sa njima sam komunicirao citavo vrijeme kulturno, rekao sam da razumijem da se greske dogadjaju, ali opet da je njihova krivica ali sad stvarno ne znam sto da radim, kome da se obratim, jer me nitko tamo ne dozivljava ni pet posto, napravio sam kilometara, potrošio goriva, izgubio vrijeme i jos nista se nije rijesilo a sve zbog njihove greske na prijemu aparata, zvao SZK, bio u VIP centrima u areni i velesajmu...