Što želiš od aplikacije a da već nije implementirano na Tapatalku?
Meni nije problem pomoći ali nikakav smisao u tome ne vidim, sorry.
Ne
Da, jednostavnu aplikaciju kako bi mogao pratiti
Da, napredniju aplikaciju, već se bavim programiranjem i želim naučiti više
Zanima me dali bi još netko probao pomoći oko izrade aplikacije, ne treba samo programiranje nego i dizajn?
Osim toga, zanima me dali da radim nešto naprednije da bude dobra aplikacija ili jednostavnije da je lakše pratiti? Neznam koliko se tu ljudi bavilo programiranjem.
Što želiš od aplikacije a da već nije implementirano na Tapatalku?
Meni nije problem pomoći ali nikakav smisao u tome ne vidim, sorry.
Tutorial da ljudi nauče nešto, ne mislim napraviti službenu aplikaciju niti zamjenu za tapatalk.
I dalje ne razumjem, kakav tutorijal? Za što? Kako napraviti android app ili? Nisi baš rječit kad iznosiš što želiš![]()
Pa što misliš za što je tutorial ako se tema nalazi u "Android programiranje" potforumu?
Napravio bi aplikaciju za listanje postova sa foruma, nije ništa previše komplicirano, ali me zanimalo dali ljude uopće zanima to.
Napravi ti aplikaciju sebi za gušt, da naučiš i da podučiš ekipu ovdje
Ljudi su shvatili tvoju anketu kao da želiš napraviti official app samo zato forum ima svoje app, ne da preko izrade appa radiš tutorial kako napraviti dotičnu.
Tutoriali su uvijek dobro došli i uvijek će biti pozitivno prihvaćeni, bar kaj se tiče nas modova a vjerujem i ostatka zajednice ovdje![]()
Zadnji uredio Mario92 : 11-02-2015 u 23:35
Istina, hvala
Zaboravio sam napisati tu da se radi o tutorialu jer sam to napisao u prošloj temi, a ovu sam na brzinu otvorio..
aplikacija bez ulogiravanja je jedno a s ulogiravanjem je malo visi nivo jer se mora dosta paziti na security.
za pocetak bi bilo zgodno preko rss-a kupit podatke i to raditi bez ulogiravanja. nisam siguran tko bi to konkretno koristio ali za isprobavati malo programiranje na Androidu podržavam![]()
Bookmarks