Znači, koristim T-Com usluge već deset godina. Prvo telefon (fiksni) i s njim priključak na internet. Prije neke tri godine probao sam i MaxTV, 3 mj. je bilo za 1 kunu, nakon toga sam uzeo osnovni paket.
Danas mi mjesečni račun za sve usluge dođe cca 370 kuna (Flat net, viša tarifa za telefon zbog broja pozivatelja i osnovni MaxTV). Pod ugovorom sam za net još mjesec dana.
Prije 15 dana sam pokušao u T-Centru ako se ikako može da mi ukinu fiksni broj jer osim što odgovaram na razne ankete i pozive "za madrace", ja taj broj uopće ne koristim. Jako brzo i jako brutalno je jedna mlada službenica mi pojasnila da oni to ne mogu, a u biti da je u mom interesu plaćati manje jer bi me ukidanje telefona koštalo mjesečno više.
Drugi dan sam pošao kod druge službenice koja je otvorila račun s mojim imenom i umanjila sve opcije koje je mogla, recimo telefon s osnovnom tarifom, ali sam izgubio pravo da vidim broj pozivatelja. Rekla je da s ovim će mi osnovni mjesečni račun biti cca 320 kuna.
Pošto mislim da može još manje, na samom sam rubu odlučivanja da T-Comu zauvijek kažem ZBOGOM!
Samo, pitanje je kome prijeći. Najbitniji mi je internet, bez svega ostalog se može.
Gledam na VIP-u, imaju trio-paket već od 199 kuna/mj. Ne znam jel postoji kvaka.

Odgovori uz citat
Bookmarks