Za početak pozdrav svima. Drugo, ako sam slučajno pogriješio mjesto otvaranja ove teme, onda lijepo molim moderatora da premjesti temu na za to predviđeno mjesto, hvala.
Naime, sutra mi ističe "brutalna tarifa" tomata, odnosno, možda bi i nadoplatio, no situacija je takva kakva je - ja nemam novaca trenutno kako bi si obnovio broj bonom i time gubim pravo zauvijek (sutra) na brutalnu tarifu...
...onda, tomato mi je napunio jaja s time da DO TOG i TOG datuma moram obavezno nadopuniti broj ako ne izgubit ću pravo na brutalku, toliko im je bio taj potez glup, da su mene (a i ko zna još koga) izgubili... osim točnog datuma punjenja bonova na brutalnoj, nije mi se nikako sviđala cijena od baš 55 kn (mogli su zaokružiti), uspostava poziva (na koju bi mi dosta kn išlo mjesečno) te skidanje, odnosno "naplata" korištenja te tarife (kod simpe i tele2 nije tako)...
...ovim putem, ja vas molim za pomoć, kojeg operatera da odaberem; sa tomata odlazim, vip je pušiona, t-mobile također, bonbon ne konkurira baš i mislio sam na simpu ili tele2, tarife.si -> mi kažu ono šta sam i sam mislio, kako sam i napravio curi - smiley 50, znači;
pozivi - jako jako malo, sms poruke - oko 1000 porukica mjesečno, podaci; taman mi je oko 200-300 mb, i definitivno na bonove.
ono šta tražim, ako je ikako moguće, da nema striktno određenog datuma da ja baš tada moram staviti bon, ako ne izgubim "pravo" na tu tarifu i da nema uspostave poziva (koliko sam skužio to sve ima tele2, za simpu nisam siguran)
nadalje, zanima me kakve mogućnosti i boljke dobijaju oni koju pređu na simpu a koje boljke oni koji dođu uz prijenos broja na tele2?
ovako sam planirao i prije na tele2 a tarife.si mi je to potvrdio, šta vi mislite o tome za moje (koje baš i nisu neke velike pa ne bi trebale biti skupe potrebe?)?1. TELE2 (SMILEY 50 KN)
Ukupno: 50,00 kn
Opcije u tarifi:
2. VIP (HOCU SMS+)
Ukupno: 100,00 kn
Opcije u tarifi: Vipme paket
Bilješke: Paket uz besplatne pozive prema VIP mrezi (samo uspostava 0,29kn) nudi i besplatne SMSove prema VIP mrezi, te 250 MB na tjednoj bazi.
3. BONBON (BONBON)
Ukupno: 150,00 kn
Opcije u tarifi: 2x Veliki paket SMS, Srednji paket internet
4. T-MOBILE (SIMPA 200)
Ukupno: 215,00 kn
Opcije u tarifi:
5. TOMATO (TOP TARIFA)
Ukupno: 236,46 kn
Opcije u tarifi:
6. MULTIPLUS (MULTIPLUS TARIFA)
Ukupno: 1.588,08 kn
Opcije u tarifi:
Bilješke: Promotivna cijena 0,00 kn/min za pozive prema MultiPlus mobile korisnicima do 1. listopada 2012.
hvala vam ljudi!

) na brutalnu tarifu...
Odgovori uz citat

Bookmarks