Možda sam i stariji od Tvog gospodina Oca , što se tiče navigacija na mobitelima nemam problema inače sam "zaražen" novom tehnologijom , s pametnim telefonima i GPS_om nemam problema .
Pogledao sam Link koji si postavio za Garmin i mislim da bi to zadovoljilo sve potrebe , "čovjeka u godinama" . Što se tiče karata nije problem Garmin to redovno ažurira , a i na Forumu možeš pronaći najnovije update za njega . Trošak je još i jedna SD kartica od 8 GB (cca 50 kuna malo bolja SDHC 4 ili 10 ) . Ima li navedenog Garmina s ili bez predinstaliranih karata nema veze , jer kad i dobiješ uređaj s njima u startu će biti stare i trebat će napraviti update ili "skinuti" novije .
Možeš kupiti i neki drugi uređaj da nije Linux kao na Garminu , nego WinCE6 . Imaš u ponudi po našim Web Shopovima podosta toga , poput GoClever , Vivax , Prestigio , Mio Moov i slično , koji se lijepo mogu preraditi ili nadograditi s nekim Softwareom po želji .
Veličina uređaja neka ne bude veća od 5 incha , sve što je veće nema smisla , zaklanja i odvraća pažnju vozača , pogotovo noću .
Neću Ti davati preporuku za ove druge uređaje , mislim da si izabrao dobru navigaciju GARMIN Nuvi 54LM Europe i trebala bi imati doživotni update . Možda bi dobro pogledati ima li negdje drugdje ista takva , a da nema cijelu EU , cijena (ušteda) bi trebala biti par sto kuna manja .

Odgovori uz citat
, ali nebitno. Nego, je li tvoj otac član HAK-a? Ako je, ima kao član mogućnost popusta pa ne bi bilo loše ni tu ponudu pogledat.

Bookmarks