Ja bih odabrao Xiaomi Mi4 jer mi nekak draži![]()
Dvoumim se između ovih uređaja i molio bih za vašu pomoć. Želio bih znati što drugi ljudi misle, koje su im, po vama, prednosti i mane, za što bi ste se odlučili. Ne produžujem ugovor. Kupovina ide preko web shopa ili njuškala. HVALA
Ja bih odabrao Xiaomi Mi4 jer mi nekak draži![]()
..velika stvar ukusa, nema druge prevelike razlike, mozda pokoja razlika u hardware-u, ali minimalno..
Stavis usporedno na GSMareni pa vidis...
Mi4 je iPhone wanna be kopija, One+ je velik.. imao oba u rukama..
pa ako ćemo tako gledat svi nekoga kopiraju.pogledaj Samsung samo...
prednosti koje ima G3 su top ekran goleme rezolucije,micro SD utor,izmjenjiva baterija,knock code,vrlo tanki bezeli što jamči atraktivnost,dobavljivost u HR,tu je i laserski fokus na kameri i OIS.mane su plastično kućište,pregrijavanje nekih primjeraka,gašenje uređaja,slabija baterija u odnosu na G2 i ponekad trzuckav UI pa je bolje koristit neki custom launcher...bootloader je tek nedavno otključan pa će uskoro custom romovi
prednosti One Plusa otključan bootloader,lako flashanje custom romova bez gubitka garancije,super fluidan UI,podrška...mane su dobavljivost,neki modeli imaju žutilo u jednom dijelu ekrana,probleme sa kvalitetom zvuka u slušalici,razni bugovi za koje kriv CM uglavnom,baterija nije izmjenjiva ,neproširiva memorija...
MI4 prednosti:kvaliteta izrade,MIUI,podrška,brzina u radu,niža cijena,dolazi rootan.mane:dobavljivost u HR,poneki bug u MIUI-u(developer verzije),još nema kernel sourcea pa je slab izbor custom romova(dostupan samo official AOSP),dostupan zasad samo u bijeloj boji,neproširiva memorija,neizmjenjiva baterija,još nije stigao model sa podrškom za LTE...
Bookmarks