Skini sluzbeni rom sa sammobilea i ubaci ga s odinom. Neka je sitnica a da ides trazit i igrat se,samo mozes uprskat. Naravno,backup prije svega.
Imam velikih problema s mobitelom..jednostavno se sam resetira iz samo njemu poznatih razloga..,nekad po 10-ak puta zaredom nekad preživi cijeli dan-2...jel ima tko ideju..,ništa nije dirano..root i ostale gluposti
samsung s2+ android 4.1.2
Skini sluzbeni rom sa sammobilea i ubaci ga s odinom. Neka je sitnica a da ides trazit i igrat se,samo mozes uprskat. Naravno,backup prije svega.
imam instaliran Igo navigaciju i frend mi je stavio navigon ali mi si nije svidjela i deinstalirao sam je ali ne iz svih foldera..sinoć sam išao čačkat po mobu i našao preostale foldere od navigon-a i obriso..za sad je sve ok baterija puno bolje drži i radi mob.kao prije..,ako se ponovo pojavi problem probam tvoj savjet.. hvala
ako deinstaliraš app, ostanu ti prazni folderi, koji nebi trebali smetatni nikome, imao sam 8 različitih navigacijaigo definitivno je najbolji
mom frendu se telefon gasio palio, ako ti se telefon opet resetira zapamti koliko si % imao na bateriji, aku su čudne brojke, ti ati resetiraš uređaj na 40 upališ ga on pokaže 20 ili 60, otišla ti je baterija.
Bookmarks