Probao sam Clean Master ali nisam bas zadovoljan. Nekako je previse funkcija koje uopste ne trebam. Da li neko moze preporuciti app za android koji moze "cistiti" radnu memoriju kod svakog otkljucavanja ekrana? Nista vise mi ne treba.
Probao sam Clean Master ali nisam bas zadovoljan. Nekako je previse funkcija koje uopste ne trebam. Da li neko moze preporuciti app za android koji moze "cistiti" radnu memoriju kod svakog otkljucavanja ekrana? Nista vise mi ne treba.
RAM cleaneri su najgora pošast koja je pogodila Android operativni sustav.
Makni to smeće od Clean Mastera sa mobitela i nemoj koristiti ništa. Android je sam sposoban napraviti RAM menadžment.
Što se poboljšanja performansi tiče - izbriši sve aplikacije koje ti ne trebaju. One koje se ne mogu izbrisati isključi preko postavki (Disable). Očisti cached data (isto se nalazi u Settings) i ugasi sve gluposti koje ti ne trebaju u sustavu.
Sve to je bolje nego koristiti ikakav RAM cleaner.
Iako, reci koji mobitel imaš, koja verzija Androida je na njemu, daj malo detalje.
Acer E39 (E700) Trios. Android 4.4.2. Pokusavao sam imati sto manje applikacija i deaktivirati nepotrebne ali je mobitel povremeno spor i u najgorem slucaju se restartuje (i kao po pravilu kad ja trebam nesto na njemu vazno). Cistio sam i cach memoriju i to pomogne ali se brzo napuni...
Trebam tri kartice i zato je taj izbor.
Nije lose odradit vipe cache/dalvik u recovery-u....
Kolko Rama ima?
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
2GB/16GB
Bookmarks