Aplikacija i stock firmware se ne vole baš.
Ako si voljan eksperimentirati ja bi pokušao staviti neki custom ROM i vidjeti sa njim događa li se to.
Sony Xperia T (LT30p) odlican telefom osim sto nikako ne mogu da rijesim problem sa viberom. znaci pšozivam kontakt kontakt se javlja normalno razgovaramo desetak sekundi i meni odjednom gasi zvucnik ,znaci onaj koga sam pozvao mene savrseno cuje a ja njega posle tih deset sekundi uopste ne cujem aplikacija normalno izgleda samo umre zvuk totalno i tako za svaki poziv. znali neko o cemu se radi,flesovali ga u servisu ali nista nije pomoglo??? unaprijed hvalaaa!!!!
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Aplikacija i stock firmware se ne vole baš.
Ako si voljan eksperimentirati ja bi pokušao staviti neki custom ROM i vidjeti sa njim događa li se to.
Nisam strucnjak,neznam sta mi predlazes,to programcic nekakav? Hvala unaprijed.
Ne moraš biti stručnjak za najobičnije googlanje...
Jasno mi je da ti ne ide baš engleski (iako je to u današnje vrijeme popriličan hendikep), ali daj se bar malo potrudi.
Pa ljudi moji, mogli ste malčice pomoći čovjeku.
Yager ti je savjetovao da svoju Xperiju T "premažeš" s ne-originalnim softverom. Možda bi Viber tada radio OK.
Rootanje i stavljanje tzv. custom softvera je posao za one koji se dobro razumiju što žele od uređaja pošto postoji velika mogućnost da uređaj ne flashaš kako treba i da ga potpuno uništiš.
Moj ti je savjet da ga pokušaš putem Sony PC companiona ponovo preflashati istim softverom kojega imaš na telefonu (opcija Repair).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Flesovan ali nije pomoglo,hvalaa u svakom slucaju.
Bookmarks