Naletio na zanimljiv članak i još zanimljiviju tehnologiju.
Prema riječima, moguće je napuniti mobitel za 30 sekundi s ovim punjačem, a kreće u masovnu proizvodnju 2016.
http://www.iflscience.com/technology...one-30-seconds
Kaj kažete?
Naletio na zanimljiv članak i još zanimljiviju tehnologiju.
Prema riječima, moguće je napuniti mobitel za 30 sekundi s ovim punjačem, a kreće u masovnu proizvodnju 2016.
http://www.iflscience.com/technology...one-30-seconds
Kaj kažete?
Nisam siguran vrijedi li. Za sada stručnjaci ne preporučuju da se kupuju punjači koji baterije za punjenje (AA ili AAA) napune za 60 minuta.
A kakve ovo veze ima sa klasičnim baterijama/punjačima?
Istina je da to vrijedi za klasične AA/AAA baterije, ali što s tim?
(Znaš li uopće ZAŠTO to nije preporučeno?)
Napuni bateriju za 30 sekundi, naletio na članak i na interesantnu tehnologiju ...
I ja sam naletila na još interesantan članak ... da če stručnjaci izmisliti bateriju koja če trajati 15 godina samo za pozive !
Napuni mobitel za 30 sec a isprazni se baterija za 5 sati, nakon nekog vremena nebi se čudio da baterija rikne samo tako jer je po meni to forsiranje.
Ne znam gdje da pitam ,
Imam problem sa punjacima.
Neki mi uopce ne zele puniti a neki pune odlicno ali se baterija brzo isprazni. Vjerojatno nema veze ali ako ima da spomenem...
Preko e baya sam kupila nekoliko vrsta punjaca i bas niti jedan ne radi i ako moze preporuka gdje kupiti kvalitetan punjac za mobitel i na sto tocno treba paziti ?
Hvala...
Pretpostavljam da su preko ebaya to bili neki jeftini.
Punjač uvijek original ili neki skupljeg ranga. Koji mobitel je u pitanju?
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Kad smo već kod punjenja, jel preporučljivo bateriju puniti ako je na cca 70 posto?
Evo ja u zadnja dva tjedna radim upravo to i kapacitet mi opada, odn osjećam da se jako brzo troši.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jesi siguran u to da se brze trosi? Da nije samo placebo.
Ove danasnje baterije se mogu punit bilo kada. Najgore ih je praznit do kraja pa tek onda. Mnogi kazu kak je najbolje izmedju 20-30% no osobno punim kad mi treba. Ako navecer imam 30% ili 60%, napunit cu ju da me ujutro doceka puna.
Ha, ne znam ni sam. Činjenica je da se na Xperiji Z3c staroj svega 5 mjeseci baterija počela osjetno brže prazniti. Jel do postotka ili ne, ali onih 6 dana + koje sam imao na početku mogu samo sanjati sada.
Može biti da je do novoga sw.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
A kaj nisi nedavno napravio OTA update na Lollipop?
Napravi factory reset. Uvijek se preporuča kad se radi OTA, pogotovo na drugu verziju Androida.
Pretpostavljam da nisi napravio i zbog toga ti je baterija takva.
---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
Pražnjenje do kraja je sve, samo ne dobro za današnje baterije. Smanjuje se kapacitet brže.
Meni baterija puno dulje traje ako ju ispraznim do kraja i onda tek punim nego da ju maltene non stop nadopunjavam,osim ako bas negdje idem pa da mi ujutro odmah bude puna.
A ovo da se baterija napuni za 30sekundi mi je lose,to bi unistilo bateriju,ionako sada vec imamo na nekim mobitelima brzo punjenje ali za 30sec to mi je sumnjivo.
Mada sam ionako iznenaden koliko mom G2 treba da se napuni brzo
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Mora i baterija da podržava takvo punjenje.
Džabe punjač da je napuni za 30 sec,a baterija posle kratkog vremena rikne,jer nije sve uskladjeno.
Ovo je baterija koja se napuni za minut 07.04.2015
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna...apuni-za-minut
Za danasnje baterije nikako nije preporucljivo prazniti je do kraja..najbolje je dopunjavati i ne ostavljati predugo na punjacu.obavezno koristiti originalne punjace ili ako se kupuje sa ebay-a ne stediti nego kupit kvalitetan.
Ja obicno poslije flashanja novog roma kalibriram bateriju...
Hvala![]()
Bookmarks