Da li se aktivacijom usluge gube pogodnosti iz akcije "zauvjek", odnosno 50% na uplaćeni iznos bona
Nije loše.. Za pretplatu i bonove
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...se-svega/p105/
Da li se aktivacijom usluge gube pogodnosti iz akcije "zauvjek", odnosno 50% na uplaćeni iznos bona
@kresoml Nigdje ne pise ali gotovo 100% da se gubi "zauvijek". Ja sam aktivirao 1+1Gb prije dva mjeseca i vise mi ne daje 50% na uplatu bona :-(
Iskreno za bonase meni se ova ponuda cini dva koraka unazad.Ja trenutno za 35 kuna imam 1000 minuta i 3GB prometa.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Zašto? Za 35kn imaš 1GB manje prometa ali zato duplo više minuta. Nekome je 2GB sasvim dosta.
Nije ovo za mene ...
Ne potrosim niti ovih 1000 minita.Bilo bi dobro da je ovih 2000 minuta bez uspostave poziva, ovako to nije to.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ja isto. 1000 min i 3GB. Mislim da ne bih dobio duplo od ovoga iako su mogli uvesti. Tko je jamio-jamio!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Prihvatljiva je ponuda tarifa, ali su zato cijene uređaja pošteno i debelo iznad konkurencije.
Primjera radi: LG L90
Cijena uređaja ista u otplati bez obzira na pakete, a ako se uzima bez opcije otplate razlika je minimalna:
Tarifa 75 > uređaj 1896kn
Tarifa 150 > uređaj 1801kn
Tarifa 200,300,400 > uređaj 1706kn
Koja je tu logika? Sve je uz ugovor na 24mj i novi korisnik
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
bolje bi im bilo da ubace i besplatan sms a ne minute koje se ne mogu potrositi!!
Korisnicima su primamljivije minute nego SMS.
A i opcenito potraznja za SMSom je drasticno pala zadnjih nekoliko godina i jako maleni broj korisnika zudi za SMSom.
Danas je na Fejsu bilo pitanje srijedom, kako se zove tarifa u kojoj dobivaš svega duplo. To je ovaj thread, ali nigdje ne piše na njihovim stranicama kako se tarifa konkretno zove. Bezveze.
U Mobisu!
Evo, ipak je odgovor Smart.
U Mobisu!
Đaba njima 2gb kad zive u vremenu GPRS signala..barem je kod mene takva situacija
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Da, tu i tamo se pojavi čak H+ signal, ali većinom je na EDGE "brzini". U biti situacija je apsurdna.
U Mobisu!
Pokrivenost im je jako loša i nije se puno mjenjala unazad 2-3 godine, a da ne govorimo o LTE koja kod njih nikada neće biti omogućena.
Koliko znam Tele2 nije ni zatražio ni dobio licencu za LTE mrežu.
U Mobisu!
Tele2 trenutno nema potrebe za 4G mrezom. Oni se trenutno koncentriraju na to postanu profitabilni. Od svih mobilnih korisnika u HR postoji (i slijedecih nekoliko godina ce postojati) dovoljan postotak onih koji (jos) nece koristiti 4G mrezu i na njih Tele2 racuna.
Zanimljivo !
Zadnji uredio sandokan1 : 23-01-2015 u 02:29
Bookmarks