bilo bi dobro da si napisao što ti je točno javio program...
al mene je znalo zezati ako nisam uključio opciju "full screen"
Ako neko zna u cemu je kvaka kod ovog programa (AVIAddXSubs) da mi odradi proces ljepljenja subtitla na avi datotoeku, jer uradim sve po uputama i pise mi da je operacija negativna/propala. Vec polako gubim zivce....
help!!
bilo bi dobro da si napisao što ti je točno javio program...
al mene je znalo zezati ako nisam uključio opciju "full screen"
nemam sig.
evo sta kaze:
[The Alphabet Killer.avi]
No srt or idx/sub files found
in the same folder as the avi.
Looking for:
"the alphabet killer-2.srt"
"the alphabet killer-3.srt"
"the alphabet killer-4.srt"
"the alphabet killer-5.srt"
"the alphabet killer-6.srt"
"the alphabet killer-7.srt"
"the alphabet killer-8.srt"
"the alphabet killer-srt.srt"
and/or...
"The Alphabet Killer.idx"+
"The Alphabet Killer.sub"
Check if there is any mismatch
in the names of the files.
WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above.
END OF OPERATION
No srt or idx/sub files found
I sta ti tu nije jasno
mozda ti titlovi i film nemaju isti naziv....
Koristim taj program stalno zbog vrazjeg vivaxa i nisam imao nikakvih problema....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
pa to mi nije jasno .. bas zato sto i titl i film imaju isti naziv...i nije mmi jasno zasto nefunkcionise kad sve odradim kako pise
evo npr.
The Alphabeth Killer.avi - za film
The Alphabeth Killer.srt - za titl
i jos nalaze mi se u istom folderu
neznam u cemu je kvaka??? help
iskreno nemam pojma,pitaj na forumu ekipe koja radi program
nemam sig.
@v.d
@alkatraz
pa po kojem postupku vi radite...daj ukratko napisite kakve su postavke conf 1 i conf 2 postupak da vidim dali se podudara.
Mozda imam negdje propust ...
kad dodjem doma slozim ti printscreen da vidis
nemam sig.
@v.d.
ok dogovoreno..bas me zanima, mozda negdje pravim propust
imam vivax k530 i nakon obrade u tom programu ne prikazuje titlove. na kompu preko divx playera kad ih odaberem vide se i sve je ok ali na dvdu nema. kad na daljinskom odaberem subtitle javi mi da nema nikakvih titlova.![]()
Koristio sam dugo AVIAddsubs i bio sam zadovoljan s njim jer je brz i učinkovit,međutim nisam ga koristio desetak dana i sad sam ga instalira na novi laptop i pravi mi problem, javlja da nema prevoda, isti slučaj kao i kod alchemyja.Sve napravim kako treba i opet ne ide.
Zna li itko kako dalje?
Ovako, za sve one koji koriste program "AVIAddXSubs" i ovo je pojavi u radnji da dođete do spajanja filma i prevoda a ne zna šta to prouzrokuje, ja imam riješenje...
ako skidate prevod na bolo koji način (putem site-a, putem BS playera automatsko ili slično) provjeri prvo u kojem je formatu, ugl. mora da bude u SRT formatu kako bi radilo pravilno, ako je drugom formatu jedino što je potrebno da ga konvertujete u SRT uz pomoć ovog programa "Subtitle Workshop" i riješen problem.. Pozrdav![]()
Bookmarks