Bon ili pretplata? Viđeno je više puta da T-com korisnicima bonova ograničava brzinu.
Imam ovaj mob,instaliram Nokia PC Suite,odem na opciju da spojim preko usba na internet da mi mob sluzi kao modem i onda mi samo pise "Windows is installing PC Connectivity Cable drivers,please wait..." i tako stoji i po pol sata,nemam zivaca vise cekat.
Takoder mi na ikonici ne pise da je spojen usbom na nokia pc suite,samo kad prikljucujem usbom i odaberem na mobitelu masovna pohrana onda je pored ikonice zeleno da je spojeno.
Ja sad tako cekam i ceakm da se ti driveri instaliraju ali nikako,imao sam davno ashu 302 i koristio je kao modem i radila je...a ovo sad nikak da zavrsi.
Sta mi je ciniti,deinstalacija ili repair ne pomaze.
EDIT:
Uspio sam spojiti mob na 3G mrezi ali je brzina nikakva,s obzirom da je mob UMTS uredaj sa brzinom do 384kbs,a kod mene u selu je od Tcoma na 3G najveca brzina do 170kbs,ocekivao sam da ce raditi sve kak spada,ali nista od toga,u cemu je problem?
Zadnji uredio Expresso : 19-05-2014 u 17:29
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Bon ili pretplata? Viđeno je više puta da T-com korisnicima bonova ograničava brzinu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Na bonove,ali problem se javlja samo na tom mobitelu,kad se spajam preko androida onda je brzina super kako treba da bude,ali preko te nokie je uzasno s obzirom da podrzava UMTS (3G)
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Bookmarks