imam sanyo televizor i liniju - sanyo rulzzz!!
Neki su me ljudi pitali da li je moguće na displayu Vxxx i Exxx serija s 65k boja prikazati više boja jer su tako negdje čuli.
Situacija je ovakva: pročitao sam developer tekst namjenjen onima koji će razvijati Java aplikacije za Motorolu da display nominalno prikazuje 65k boja, no za reprodukciju videa koristi 262k boja. Ne postoji mogućnost kasnijeg modificiranja rezolucije (preko seema i slično), jer je proizvođač TFTa tako licencom odlučio. Proizvođač displaya je Sanyo. Eto toliko o tome.![]()
imam sanyo televizor i liniju - sanyo rulzzz!!
Nemam rijeci ! Svaka cast na postu!Izvorno postao Inovator
![]()
____ _ ____ _ _ _ ____ ____ ___ ___
|___ |___ |--| Y |___ [__] |--< |__>
Hmmm,to je zanimljiva tema za razglabanje... Ako već koriste 262000 boja za video,zašto onda nisu i po defaultu to stavili? Jerbo,nedavno se raspravljalo i ustvrdilo da ekran može prikazati toliko boja,ali grafička ne,što je sada očito krivo... Ako se već ne može preko seemova srediti,nekako zasigurno može.kaj ne?
Click here to take IQ test.
Izvorno postao Brainbug
napisao sam zašto; tako Sanyo hoće! vjerujem kad bi pri normalnom radu bacao 262k boja da bi se slika šlepala, jer recimo pri intenzivnijim slikama, skinovima, primjeti se značajno usporenje!!!!
da, zasigurno se nekako može, ali vjerovatno treba raskopat software, te ga prekomplajlirat! tko želi, nek proba!
Bookmarks