Aplikacije. Za Viber znam da lose radi na wp platformi,a sad vidim da whatsapp ne radi bas dobro...
Tako da nemas brige,valjda ce to u microsoftu rijesit pa mozda i uzmem jednog dana mob sa WP.
Pozdrav
Imam jedan problem koji nikako nemogu rijesit...
Kupio sam prije 3 dana u vipu nokiu L630,i problem je sljedeci...
Imam instaliran viber i whatsapp,i ponekad mi ne prikazuje u notification centeru da mi dosla poruka nego moram uc u app da bi mogo vidit... ponekad se desi kad mi neko posalje poruku na viber i whatsapp u isto vrijeme. Valja naglasiti da na viber mi izbacuje a na whatsappu nekad ne
Dali je problem aplikacije ili mobitela ?
Aplikacije. Za Viber znam da lose radi na wp platformi,a sad vidim da whatsapp ne radi bas dobro...
Tako da nemas brige,valjda ce to u microsoftu rijesit pa mozda i uzmem jednog dana mob sa WP.
Definitivno aplikacije problem. Meni viber ne izbacuje baš te notifikacije, whatsapp još mi i radi dobro!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Whatsapp nema tih problema dok Viber s druge strane je smeće, bar kod mene.
Si pogledao u opcijama jesi li isključio prikazivanje notifikacija za te appove?
Namjesteno je da se prikazuje notifikacije ... Nego dal moze bit to do power savinga kod wifia ?
Jer ja nisam jos aktiviro nikakvu tarifu pa samo se spajam preko wifia ... mozda bi trebalo ukljucit u opcijama da bude stalni rad tim app ?
Bookmarks