Imam iphone 4 zakljucan na 6.1.3.kako mogu da ga otkljucam?kojom metodom?
Iphone4 ti se od cca 4.0.2. verzije ios-a nemoze unlockat doma uz pomoc jailbreaka
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
evo imam slican problem,nadam se da je o.k sto tu pisem.imam problem na iphoneu sa lozinkom tj.aplle ID-om.neznam sifru i sad nemogu resetirati mob.na pocetno stanje..dali mogu sad sta napraviti da se to makne da mogu staviti svoj id.mob.radi najnormalnije ali nemogu app skidati jer neznam lozinku od bivseg vlasnika.citao sam da se moze prek dfu moda nes kao napraviti
maky28...
Da, stavi iphone u DFU mode i onda možeš napraviti restore preko iTunesa. Sve se briše s telefona.
hvala,ali rijeio am bez toga,problem je bio tako smijesan da me bruka i napsati..ali zadnji put sam iphone imo prije 1.5 pa sam zab.sve.ugl.radi sve i app.su gore.
maky28...
Toliko te bruka da te sram podjelit sa ostalima?
Netko ce imat isti problem, pa ce procitat
...ma nije problem,naravno da cu podijeliti.ugl.niam ni imao neki problem,mob.je radio amo nisam mogao u app store jer nisam znao lozinku bivsega vlas..tako nisam mogao ni reset iph.bez lozinke,sve sam probao i na kraju odem u postavkama di je account i app postvkae,i pise id bv.vlasnika i samo sam stisnuo odjava i odjavilo se,unio svoj id i lozinku i sad radi sve 5.sad nisam to prije probavao jer sam mislio trazit ce me lozinku svejedno pri odjavi ali nije,dali tako ide inace neznam,ali meni uspjelo sad sve 5.
maky28...
Bookmarks