Nedavno sam kupio Note 3 potajno se nadajući da će riješit probleme s kašnjenjem i nedolaskom notifikacija.
Najviše se primjeti na whatsappu gdje ako sam neaktivan pola sata poruke nekad dodju nekad ne. Poruke dodju kad udjem u app nakon sta otključam mob. Poruke ne dodju samim otključavanje mobitela, odnosno potrebno je ući u aplikaciju.
Problem me prati od iphona 3gs gdje na niti jednom osu i s niti jednim postavkama nije radilo normalno. Na noteu je situacija bolja, vecina poruka dodje s malim ili nikakvim kašnjenjem, ali u zadnje se situacija pogorsala.
Npr. Dobio sam poruku dok sam spavao i neće doći dok ne udjem u whatsapp.
Danas sam si slao mail s hotmaila na gmail i poruka je dosla momentalno kad sam bio spojen na wifi, a cim sam se odspojio poruka nije dosla u pola sata, a tad sam ručno ušao u aplikaciju.
Napominjem da problem NAJVJEROVATNIJE nije u postavkama aplikacije jer SVE sam kombinacije isprobao.
Posto me prati na dva moba imam osjecaj da je nesto do providera. Naradije bi da mi resetiraju nekakve postavke, samo ne znam koje.
Google me uvjerava da sam možda jedini slučaj ovog tipa.
![]()
Dobro, a koji provider je u pitanju? Ja sam imao problem s pushom i na VIP-u i na T-Mobileu odnosno Bonbonu. Nakon kontaktiranja SZK-a, problem je riješen.
T mobile, tocnije simpa. Sta su ti "radili"?![]()
Na Bonbonu su to nazvali uključivanje prometa podataka bez blokade, a kod ovih drugih su samo rekli da je riješeno.
zovi pa vidi, kako veli domy_os
Dok sam čitao tvoj post, jedino što mi je palo je SIM. Probaj s pozivom službi, odnosno probaj da ti zamijene SIM karticu
HC4L
Pričao jučer s nekim u kor službi i nakon sta sam mu prepričao prvi post on meni kaže da oni ne drže podršku za wocap i viber. Moram priznat i očekiva sam takav odgovor. Ali dobro tražio sam ga da mi resetira mrežne postavke. Nakon malo nagovaranja pristao je.
Ništa se nije promjenilo, ali jučer prčkajući po mobu i postavkama sinkronizacije odjednom je crklo sve. Hahaha nije synca ništa.
Kolega mi kaže izbriši google acc pa ga ponovo unesi. Nakon što sam to napravio sve je proradilo. No nakon 15 min mi je nesta internet na mobu. Nisam ga uspio vratit vadjenjem sim kartice nego tek kad sam ubacio tuđu sim karticu pa vratio svoju.
često se neće ulogira u g+ i hangouts a gmail se refresha po 10 sek. Nešto ne radi dobro s googlovim accom. Na kompu je inače sve dobro. Izgleda da cu morat reinstalirat nanovo os.
Probat cu ovaj push fixer.
Ma nisi trebao spominjati ni WhatsApp ni Viber nego da ti jednostavno ne radi push i amen...
Ipak je bilo do softwarea. Reset je popravio stvar.
Push fix nije pomoga dok nije radilo čisto da se zna. Šta je bilo stvarno ne znam, al previše me podsjećalo na vrijeme 3gsa i kašnjenje notifikacija.
Hvala
Bookmarks