Koja je vrsta zaštite? Ako je WPA-PSK onda moraš u uređaju ručno unijeti postavke IP i Dns (tamo u postavkama Wirelessa) . Bar sam ja tako morao i na bivšem LG L3 i na prijateljičinom Galaxy mini.
wlan mi je zasticen i nevidljiv tako da se nitko nemoze spojiti na njega.
imao sam samsung galaxy y i kad sam se htio spojiti na njega nije htjelo,onda sam mrdao nesto u postavkama modema i spojilo se.
sad sam se htio spojiti xperia tipo da si poskidam neke stvarí sa android marketa.
ukljucim vidljivost.svíjetli wlan lampica,uradio sam sve isto kao i kod spajanja sa galaxy y,a ovaj put se nikako nece spojíiti.toliko toga sam pokusavao u postavkama promjeniti ali nece,
zanima me sta se tocno mora u postavkama namjestiti da bude vidljiv,nezasticen i da mi se mob odma spaja na wifi cim ga ukljucim?
treba mi da si poskidam neke stvari
a onda kasnije da ga opet zastitim.
prvo sam pomislio da wifi neradi ali od susjeda mi nadje wifi tako da nije u tom stvar.hvala
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Koja je vrsta zaštite? Ako je WPA-PSK onda moraš u uređaju ručno unijeti postavke IP i Dns (tamo u postavkama Wirelessa) . Bar sam ja tako morao i na bivšem LG L3 i na prijateljičinom Galaxy mini.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Encryption:sa Use WEP Encryption nece se spojiti.
sa WPA-PSK Encryption WPA nece se spojit
WPA2 isto nece
WPA+WPA 2 ISTO NECE,
ide non stop provjera autenticnosti,pa mal pun signal bude pa bude jedna crtica pa odjendnom mi nestane mreza na listi wifi mreza
eo sad sam stavio na disable i sad se spojilo
nekuzim u cemu je problem,prije dva sata ni pod disable nije htjelo...
mob je spojen pise na mobu da je povezano.
disable:a na ruteru svijetli wlan crveno
kad stavim na WPA-PSK Encryption svijetli narancatso a kad stavim na WPA-PSK svijetli zeleno,oh boze ako ja ovo skuzim vise
Jesi upisivao IP adresu ili je ostalo na automatskome?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nisam nista upisivao,zbilja neznam sta se to dogada,ali et proradilo je kasnije.
Pozdrav. Imam problem sa mobitelom Samsung Galaxy Mini 2. Naime, pri spajanju na wifi ne mogu upaliti wifi, nego ni samo pise povezivanje pa greska. Ovo nije prvi puta da mi se dogada, ali traje vec 4 dana pa ne znam sta mu je. Probala sam i vratiti na tvornicke postavke, ali nista od toga. Pomozite, molim Vas.
Bookmarks