Ne kontam...jel to znaš neke adrese pa pitaš da li mi želimo da nam ih kažeš, ili imaš na hardu neke teme da se nudiš da ih mailaš...ili jednostavno želiš da pričamo o temama za k700i?
Ne zamjeri, često ja ovako ne kontam šta je pisac htio da kaže![]()
tema ima mali milijon, a malo onih pravih, neke su fantasticne ali sa bagovima,
treba ih dotjerivat, prerađivat itd.
kpga zanima nek se javi
Ne kontam...jel to znaš neke adrese pa pitaš da li mi želimo da nam ih kažeš, ili imaš na hardu neke teme da se nudiš da ih mailaš...ili jednostavno želiš da pričamo o temama za k700i?
Ne zamjeri, često ja ovako ne kontam šta je pisac htio da kaže![]()
Tema Postmeridien24359.thm, je neispravna, i u popup i tab-u krivo prikazuje, što sam
ispravio i nazvao kod sebe PostmeridienXo.thm
A nadalje sam cijelu temu jos malo dotjerivao pa ima jos nekoliko naslova, pa onda i naravno pet sest Postmeridijen tema ali svaka malo drukcija...
A imam jos x tema od kojih nekoliko cak zericu mozda (meni je jer ih koristim) boljih
od Postmeridijen_a.
________________________________bye
Inace na http://myk700.lasyk.net/ sam vec bio i... pa i nije nesto ono sto se tice tema.
Ima puno boljih.
zelphide,
otvori novu temu s temama za K700 (moze i za ostale modele), i ja cu je zalijepit pa onda mozete tu stavljati Vase teme, prerađene teme i ostale nabolje teme... za diskutirati i skidati, može?
Zelph...izvini bio mi je pun InboxJel' nije problem da mi pošalješ ispravljenju Post Meridian i tu za koju ti smatraš da je bolja (ponovo)? Pozdrav!
A na kaj da ti pošaljem ?
Bookmarks