Zadnji uredio imaticx : 10-09-2013 u 23:13
iPhone 5s 16 GB
Ima ko kakvu informaciju kad se može i gdje pratit promocija novih mobitela?
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Sutra će ti biti te informacije. Al vjerojatno GSMarena i Endgadget će imati streamove na svojim stranicama i live javljanje na blogu.
The Verge ima jako kvalitetan live blog vezan uz iPhone event tako da i tamo možete pratiti novosti![]()
Mislim da cijena nebude pravdala dobiveno...
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
To sve isto ko i dosadasnji model xd
Ajd, dodali novu boju u ponudu.
Tek sad skuzio da apple stavlja mizerne baterije, 1440 Mah. Pa to je mizerno za flaghsip model
Pa uredu ko dosadašnji model ali cijena kod nas se bude digla za 1/4 samo zato jer postoji još 5C uz njega...
A ništ pametnog nisi dobil za tu 1/4.
Mislim da ostajem kod svojeg 4S tak dugo dok stvarno ne izbace nešt s čim budu napravili bum...
Očito više ni sami ne znaju kaj da naprave pa izbacuju gluposti...
Ciljaju na višu klasu poslovnjaka s detektorom prsta...
Ali bome još se nitko nije od bogatog obogatil.
Meni je OK, nikakva radikalna poboljšanja, ali opet dobro. Jedino mi je s bojama bezveze, zlatni je trebao biti i napred zlatni, a crni komplet crni, kao i petica... moram to uživo vidjet kada dođe kod nas.
Apple je danas objavio kako će do 1. studenog iPhone 5S i iPhone 5C postati dostupni u čak 35 dodatnih zemalja, od čega će većina (25 zemalja) ova dva uređaja imati na tržištu već 25. listopada, u petak. Među njima (dakle ovima koje nove iPhone dobivaju 25. listopada) nalazi se i Hrvatska.
bas sam ga jucer gledao na t-mobile.de
i zanima me kolika ce biti razlika u cijeni![]()
i još ništa vezano uz cijene na pretplatu? a u petak dolazi...
Biti ce iznenadenje! Ocito preskup pa da se neradujemo bezveze.![]()
mislim da ce biti oko 4500 na xxl![]()
Nemam iskustva s iPhone , pa ako mi može netko reći , kako instalirati program konkretno Navigon ili neku drugu navigaciju na na 5C , a nije napravljen jailbreak , pita me dosta korisnika i neznam što odgovoriti . Možda će nekome biti smiješno pitanje , mogao bih pročitati po forumu , a previše je toga da bih da bih shvatio iOS koji nisam nikad koristio .
Hvala !
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bez jailbreaka se može skinuti samo sa App storea. Navigon je skup ali se mogu nači jeftinije kao Don't panic ili sl.
Pa iPhone je vrlo user-frendly, ali je zatvoren OS gdje bez JBa nemožeš raditi što želiš i kako želiš.
Ili JB ili appstore pay![]()
RoBee
Problem je i u tome što je standard vulgaris hrvata puno manji nego nekog amera, inače evo zabave za duboki džep: http://www.mobil.hr/novosti/apple/ap...je-tisuce-6331
Da, standard je manji, ali većina apliakcija je par dolara, više se ostavi vikendom u birtiji.
Za preeeduboki džep.
Bookmarks