Da li si nakon instalacije stock ROM-a radio factory reset i clean dalvik & cache?
imam problem sa navedenim tabletom.. napravio sam root te sam stavljao neki rom sa xda.. posto mi se nije svidio odlucio sam vratiti official koji sam skinuo sa sammobile-a i sve se preko odina normalno instaliralo ali na ekranu se napise samo samsung galaxy tab 3 i ugasi se te nakon par min opet se pojavi natpis pa se uasi i tako stalno.. mogu uci u recovery i download mod bez problema.. ali jedino proradi kada instaliram taj rom sa xda koji steka i mrzne.. cim stavim official javlja se navedeni problem.. jel netko imao nesto slicno ili da zna sta mi je ciniti jer pretpostavljam kada bi odnjeo u servis da od garancije nista..
Da li si nakon instalacije stock ROM-a radio factory reset i clean dalvik & cache?
Od garancije ništa dok sve ne vratiš u prvobitno stanje
Koji točno model imaš (P5200, P5210, P5220)
provjeri koju verziju si skinuo od samsunga
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
model je P5210 i za njega sam skinuo firmware sa samsunga.. radio sam i wipe dalvik i cache i wipe data ali nista nije pomoglo.. jedino kada ctavim cwm i flesham rom sa xda tab se upali ali se nece spojiti na wifi i mrzne
Bookmarks