Ukoliko nekome treba besplatna sim kartica http://www.tele2.hr/privatni-korisni...jeli-kune/p45/
Ukoliko nekome treba besplatna sim kartica http://www.tele2.hr/privatni-korisni...jeli-kune/p45/
Tko rano rani, zajebo je pjetla
jA narucio jos prosli tjedan i evo srijeda je a od njih ni traga ni glasa
edit:stigle su
Zadnji uredio Expresso : 30-08-2013 u 12:52
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Evo i meni je danas stigla kartica.
Evo i meni danas stigle na kucnu adresu.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
U Sl. Brodu Bonbonci su očito imali odgovor na ovu promociju pa su na korzu dijelili svoje kartice. Zaručnica i ja dobili četiri komada![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ne razumijem tu pomamu za besplatnim karticama. Ako nekome treba pa valjda mu nije teško dati 20 kn za novu karticu (vidio sam na kiosku da sada svi operateri nude po toj cijeni). A nadam se i da znate da te kartice ako se ne aktiviraju do odredjenog razdoblja ( cca. godinu dana) onda se vise i ne mogu aktivirati.
Moze biti cisto radi statistike... Dio tih kartica ce se sigurno aktivirtati, a onda operater moze prikazati vece brojeke aktivnih korisnika.
Sa druge strane to im je reklama da pokazu da je njihova mereza "kvalitetnija" ili "jeftinija" od one na kojoj je neki korisnik sada. Tako ce jedan manji dio korisnika ostati.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bonbon do 31.12.2013![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da, 20ak kn nije puno za novu SIM karticu, ali kad vec nova dodje doma besplatno je ipak nesto drugo.
U Tele-2 ocito znaju da ima dosta korisnika koji nisu previse zadovoljni svojim trenutnim (preskupim) operaterom, ali zbog inertnosti ne mijenjaju...
A kad im stigne kuci i stave je u mob dio njih ce i nastaviti koristiti novu simicu...pogotovo uz promociju 50% plus na vrijednost bona...
Nisam znao za ovu akciju. Prijavio se prije 2 minute.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Tele2 prodaje telefon za 49 kuna ako se kupe dva ljepila U-HU.
Svako u prosjeku stoji 10-15 kuna.
Uz telefon se dobije i broj sa 20 kuna na računu.
iPhone 5s 16 GB
Zanimljivo. Dobro bi došao kao backup telefon npr ako često idete nekamo van civilizacije, a na glavnom crkne baterija![]()
Opet free kartice sa posebnom tarifom. 0kn/min unutar mreže zauvijek. Kartice su Ovdje
Ta akcija traje nekih 2 tjedna, tj. ja sam tada naručio svoje kartice. Uzeo sam dvije. Dobio sam 2 broja skoro jedan do drugog (jedan završava na 4 a drugi na 6, svi ostali brojevi isti) i to jako lako pamtljiva![]()
Ali, uvijek postoji alikada sam aktivirao jedan broj došlo mi je oko 40-50 poruka sa sexifona, mobitel zablokirao jer je na svakih 10 sekundi stizala poruka. Ne znam jesam li dobio brojeve koje je netko već koristio pa su ih ponovno aktivirali ili ovi automati šalju automatski takve poruke. Sve u svemu lijepo sam se nasmijao, a kartica stoji u isključenom telefonu.
jučer dobio
Što, može se naručiti i više od jedne kartice?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Možeš 1, 2 ili 3.
Tele2 daruje kartice i na svakoj 1000 SMS-ova!
http://www.tele2.hr/sim2go/
Bookmarks