a kad
da skratim priču, u subotu okupljanje forumaša - lokacija baza, tj. Remi na Vukovarskoj - Peščenica, gdje smo se već jednom i okupili...
molim da se izjasnite tko sve dolazi i tko ne, tako da znamo da je vidio obavjest, ali odlučio se ne pojaviti), ako trebate upute oko pronalaženja lokacije samo vičite...
a kad
ne
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
subota navečer...
@andrea, daj se potrudi barem ispriku neku smisliti![]()
pa zato
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Subota u 9 navečer - remy u kromosovom tornju, da se zna točno.
Ja dolazim, iako sam mislio ostat doma učit, za sastanak forumaša se MORA naći vremena i volje!
Vidimo se nadam se u što većem broju!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma ne u kromosovom tornju tam nema mjesta za sve, Remy na Vukovarskoj, tamo možemo u podrum otići...
ja nemogu doć
ali tamo je dosadno... nema mjuze!Poslao: gog
ma ne u kromosovom tornju tam nema mjesta za sve, Remy na Vukovarskoj, tamo možemo u podrum otići...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nemogu
...ja bome nikako ni ovaj put ne mogu...čim završi škola morat ću naći načina da ne propustim makar sastanak za vrijeme praznika...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
E ljudi i ja bih dosao al bas nekih 200Km i nije malo pa bas neznam za ovaj put.
A da se mozda organizira i neko okupljanje i u Osijeku bar za ove s east side.
valjda dolazim, a što se remya tiče, dolazi u obzir bilo koji od spomenutih..![]()
Meni je ipak malo predaleko da bi dolazio na 2 sata u Zagreb...![]()
A da se netko sjeti ranije, ne bi ga Bog. Za nas koji smo malo dalje
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...to onda ne bi bio problem,odmah bi došao...al to je nemoguće zato što je 2/3 aktivnih forumaša iz okolice Zagreba...možda bi mi Slavonci mogli sami organizirat svoj mali sastančićPoslao: sile
...
A da se mozda organizira i neko okupljanje i u Osijeku bar za ove s east side....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja budem mogao za praznike![]()
ja nemogu ovu subotu jer sam se sa frendovima dogovorio da idemo u tuhelju na rostilj, ali da ste se prije sjetili...![]()
dobro a o kojoj je suboti riječ?
nije valjda ovoj sutra,jer ak je onda si mogao reći ranije
nadam se da ću doći,još reci gdje je točno remy u vuk.
sutra navečer, a inače bi se trebalo jedno tjedan dana prije najavit
tako je sutra, problem je sa dogovorima unaprijed kaj nitko ne zna kaj bu radio preksutra, a kamoli za tjedan dana (tko živ tko mrtav do tada...)
btw, šljaka ajde skemijaj nešto da dođeš...
evo i slike mjesta okupljanja, ako sam nešto fulao već će me netko ispraviti
![]()
Došao bih i ja ali večeras imam momačku večer ne svoju nego od šogora pa ću ovaj sastanak propustiti. A ja se samo tako ubacujem a nisam niti pitao dali sam pozvan.![]()
![]()
Mostovi okruga Peščenica
sumnjam dacu moc
Bookmarks