Pozdrav svima.
Najprije se nadam da nisam pogrijesio sa odabirom podforuma za svoje pitanje,ako ipak jesam oprostite.
Ovako da krenemo, korisnik sa desire hd-a i nemam nekih pretjeranih zamjerki na rad telefona,za te novce smatram sve ok. Eh onda sam dobio na koristenje htc surround,koji je na windows os-u i primjetio sam neke stvari. Ono sto mi je prvo zapalo za oko jeste brzina telefona,npr.kada pokrenem browser na surroundu,pa to su tako glatki pokreti,spustanje,dizanje stranice,uvecavanje,umanjivanje pa to ide kao po loju,tu je razlika enormna u korist surroundu naspram desire-a.
Kada sam ih uporedii na gsm areni,desire ima vise rama, jacina procesora je ista.iako nisu isti modeli,tako da mi je stvarno enigma zasto je hd toliko sporiji od surrounda...
Nakon toga uzimam lg optimus 7 e9oo na koristenje,koji je takodjer na windows os-u i na kojem takodjer se osjeti ta uzivancija prilikom pokretanja browsera.
Usporedba njega i desire-a pokazuje manje roma,isto kao surround,isti procesor kao kod surrounda,sjoro pa isti i kod desire-a.
Zanima me jesu li ti glatki pokreti prilikom surfanja posljedica windows os-a??
Kada se telefoni malo duze koriste,primjeti se da su ovi na windows os-u poprilicno brzi. Je li mi moze neko objasniti razloge za to?
Unaprijed zahvalan

Odgovori uz citat
Bookmarks