Pozdrav, nov sam na forumu i nov u rootanju općenito. Ugl., napravio sam sranje, tražio po netu, nisam uspio riješiti problem, pa molim ako netko ima kakav prijedlog što učiniti...
Riječ je o Samsung Galaxy S2 GT-I9100. Pogledah nekoliko youtube tutoriala, činilo mi se dosta jednostavno, pa sam se upustio u instalaciju CM12.1S roma za navedeni uređaj. Naravno da se u postupcima nešto zakompliciralo i cijeli postupak nije trajao 5 min kao u tutorialu, nego cijelo jedno poslijepodne i tko zna koliko još... Evo što sam napravio:
1. Rootao ga koristeći VROOT alat
2. Flashao CWM recovery koristeći Odin (nisam siguran koja verzija, mislim da 6.0.4.5, u nazivu je pisalo KitKat compatible). Kada sam ga flashao, uređaj se nije htio bootati, dobio bih samo Samsungov logo i žuti uskličnik na nekoliko sekundi, prije nego bi se ekran ponovo zacrnio. U tom trenu još uvijek sam mogao pristupiti i recovery modeu i download modeu.
3. Sljedeće što sam napravio je najvjerojatni bila pogreška. Pomislio sam da će ako flasham lollipop rom kroz recovery riješiti problem, što sam i učinio. Sada više nemogu pristupiti recoveryju , u download mode mogu (uz dosta muke, mob je cijelu noć proveo na punjaču, uštekam ga u PC, upalim download mode i javlja da mu je prazna baterija.) Znači u download mode mogu samo dok sam spojen sa PCom, Odin ga valjda prepoznaje (piše dole lijevo added i gore lijevo COM06), ali jednostavno neznam što dalje.
Pokušao sam nekoliko stock firmareova flashati kroz Odin, bezuspješno. Buni me što mi u Odinu piše I9505, a znam da je riječ o I9100.
Što da sljedeće probam ljudi? U čemu sam pogriješio? U recoveryju, u romu?

Odgovori uz citat
Stock firmware je gore? Gdje ssm u postupku bio zeznuo?

Bookmarks