Jesi imao icloud aktiviran?
Trebali bi biti spaseni na njemu. Logiraj se preko firefoxa na icloud i vidi jesu ti spaseni.
Pozdrav,imam jedan podosta ozbiljan problem,a taj je da mi se Iphone nakon dugo vremena počeo jako čudno ponašati,Jailbreakan je već dugo,ali sad su mi nestali kontakti i rušila mi se ona ikonica za pozivanje,također se to i na sestrinom dogodilo u razmaku od kojih 24 sata kad i meni,molio bio ako netko može pomoći stvarno je hitno!! Hvala![]()
Jesi imao icloud aktiviran?
Trebali bi biti spaseni na njemu. Logiraj se preko firefoxa na icloud i vidi jesu ti spaseni.
Prije sat vremena razgovaro na mob i sve OK i sad ga uzmem i nemam NIJEDNOG broja u imeniku! Sve obrisano!
Kako se to moglo dogoditi? Puno brojeva izgubljeno, neke imam na sim kartici, ali kako je moguce da se to pobrise i najbolje kako to vratiti? Nisu zadnjih par sinkronizirani posto sinkroniziram cca jednom mjesecno pa su mi ti brojevi problem...
Nijedan novi program nije instaliran vec dugo i koristim iphone vec 5, 6 godina, nisam nista zajeb., samo mob.stajo na stolu i sat kasnije frend me zove kad ono pise broj a ne ime i pogledam kad ono prazan!probo ugasit/upalit naravno nista od toga!
Zadnji uredio vwgolf3 : 06-02-2013 u 22:37
Hvala,ali nije mi aktiviran iCloud tako da nista od toga....
Ni ja nemam iCloud, kontakte drzim na gmailu vec godinama.
Ios mi je 5.1.1 vec isto jako dugo, a evo vidim nisam jedini...
Jedino sto ja nisam nista drugo primjetio da je problem osim te sitnice sto mi je nestao imenik...
I dalje mi nije jasno kako moze iz cista mira nestat, otic u vjetar?
Hm, nesto se moralo desiti...recimo ako netko petlja po opcijama iclouda (koji stvarno nije za nista) moze doci do brisanja cijelog imenika...
Uvijek je pozeljno imati backup za bitne stvari iz fona, sync imenika sa gmailom (odlicna app je Contacts sync, ima na appstoreu), potrebno kreitrati exchange account u iphoneu i radi odlicno, sync je live....
Ako je fon JB, onda treba uci u root gdje se nalazi imenik i napraviti backup..
Ne, kod mene se desilo samo od sebe, mob stajao na stolu, nisam ga taknio i zove nepoznati broj (pise normalno 091/...), javim se, mislio neko iz oglasa kad ono frend kojeg znam da imam u imeniku, odem u imenik i imam sta vidit!
Sat vremena prije tog starog zvao iz imenika bez beda a izmedu ta dva poziva mob nisam ni taknio, zato i jesam lid jer znam da je ispario imenik a nemam pojma kako i zasto je to moguce!!!
icloud uopce nemam aktiviran niti sam ikad ulazio u njega!
Gmail mi je do sad bio odlican!
Jedini je problem sto nemam zadnjih cca 20ak brojeva...
Kako ovo napraviti?? Mob je JBkan
Čudne su to pojave s gubitkom kontakata na iPhoneu, evo prijatelj ga danas skine s punjača (4s) i nema kontataka...Čini se kao da flash na trenutak ostane bez napajanja i izgubi memoriju, mada bi to imalo i neke druge posljedice...
Bookmarks