Provjeri postavke.
Ovdje imaš kakve trebaju biti, vidi jel tako.
Da li netko zna zašto se na S2 ne mogu primati mms poruke, tj. da li je netko pronašao riješenje jel taj problem već duže postoji. Postavke za mms su sve automatski, znači nisam ništa mijenjao. Radi se o tmobile mreži.
Pošaljem mms sa drugoj broja isto tmobile te ga dobijem, pošalje mi brat mms koji je na tele2 i ne mogu primiti.
Provjeri postavke.
Ovdje imaš kakve trebaju biti, vidi jel tako.
Hmm, ako pošalješ sa nekog 098 broja na svoj i ako MMS prolazi znači da su postavke kod tebe u redu. Ako možeš slati - definitivno nemaš problema sa mobitelom.
Ipak, da bi dobio MMS moraš biti spojen na mobilni net, ne WiFi. Si probao poslati MMS sa nekog drugog Tele2/Tomato/Vip broja na svoj broj?
Automatski odgovarao, nisam skužio da s jednog ne prima. :biggren:
A kod buraza su ti dobre postavke? Kad on pošalje nekome MMS stigne?
Ja mislim da, nisam siguran.
Pa kažem, brat mi pošalje sa tele2, dobijem obavijest da je stigla poruka, kliknem download i dobijem ovo Download of message (No Subject) from xyz was unsuccessful. I da normalno uključim 3G internet.
Btw šta mu znači to no subject.. Fino sam bratu rekao pod subject napiši nešto tekst, a u poruku insert neku sliku.
Edit: sad sam poslao sa S2 na 098 broj i prima. Bit će da kad dobijem ili šaljem na tele2 mms da ga ne mogu do kraja primiti, dobije se obavijest ali ne da skinut poruku.
Zadnji uredio süß : 24-05-2013 u 18:18
Ako možeš probaj sljedeće:
1. nek brat pošalje nekome mms na tele2 mrežu i na neku drugu mrežu
2. pošalji sebi mms sa nekog drugog tele2 broja(ne bratovog)
Tako ćeš u potpunosti biti siguran jel do Tele2.
Bookmarks