Imam jedan veliki probleem i volio bih kada bi procitali tekst i dali svoje misljenje.
Dakle doma imam fiksni telefon ooji glasi ja strica koji ne zivi sa nama u kuci.
On je uveo telefon davne 199x godine,ali eto pretprosle godine je uz predodabir operatera prikljucio optimu sa kojom nam je isteko ugovor i reko sam stricu da ju iskljuci jer su nam to samo nepotrebni troskovi,i tako proslo je vrijeme i optima nije iskljucena jer se netko ocito pravi glup.
Odlucili smo da necemo placati optimu vise i sad su nam iskljucili telefon.
Rekli smo stricu da ako ne iskljuci optimu da cemo si prikljuciti novi broj na drugo ime pa necemo vise imati takvih problema.
Nakon toga on dolazi nama i iskljucuje nam telefon iz zidne uticnice koja se nalazi u gornjem njegovom djelu kuce i govori nam da ako prikljucimo novi broj da ce nam zvati policiju i jos mnogo toga.
Sad mene zanima dali ja mogu prikljuciti novi broj,jer eto on misli da ako je davno prikljucio telefon i to skupo platio sad kao neka faca i sta ja znam mi tu sad kao nista nemozemo.
Dali ona telefonska kutija koja se nalazi na kuci vani, ima ikakve veze sa onim tko je prikljucio broj,jer odatle se ako se nevaram moze uvesti vise brojeva...
Dali policija nama moze ista napraviti ili su to samo prijetnje,jer eto moram reci da nisno u dobrim odnosima.
A telefon nam zbilja treba a da ne govorim i internet jer samim odspajanjem zice iz uticnice ja vise nemogu koristiti ni telefon ni net.
Zao mi je sto sam ovim sad napricao obiteljke razmirice ali trebam vase misljenje.

Odgovori uz citat
Sigurno nije tvoj stric, tako da kad dođu iz bilo kojeg telekoma priključit broj mogao bi on imati problema sa policijom ako bude smetao. 
Bookmarks