Evo Cyanogenmoda 7 v 0.3a za T-mobile move balance.
Dođe sa preko 150MB free za instalacije. Pa ko voli CM7 evo linka:
http://www.mediafire.com/download.php?dn2xe0zrm372t01
Odmah nakon intalacije flash gapps-gb-20120311.zip
Link:
http://www.mediafire.com/download.php?y7ziq6h7ngkj6wk
srećno:-)
Zaboravio sam uputstvo:
-CWMRecovery pa wipe sve
-install zip from SD card (u8600-cm7)
-install zip from SD card (gpapps)
-reboot I to je to..
Zadnji uredio @DooML : 11-02-2013 u 20:42
Nije loše, ali ima veliki lag prilikom scrolla unutar postakvi. Čak ni uključivanje 16-bitne prozirnosti unutar CM postavki ništa ne poboljšava...
Vidio sam da švabe rade na Miui ROM-u, pa možda bude glađe radilo.
Evo poboljsane verzije Cyanogenmoda7.2 GB 2.3.7
link:
http://www.mediafire.com/download.php?zzwr4ybkhb7vfat
stavio sam taj cyanogenmod i sad više ne mogu dobit onaj recovery kako da stavim nazad orginal rom ili da uđem ponovo u recovery help
---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:38 ----------
help
Kao da ces da ugasis telefon. Pritisni power pa imas opciju reboot pa ok, pa dobijes opciju recovery , cekiraj je pa ok.
Nakoj toga tel se restartuje u cwmrecovery modu pa uradi restore svog prethodno backup-ovanog sistema.....
Nadam se da je pomoglo..
"drajveri za U8600-1":
http://www.android-hilfe.de/attachme...-1-drivers.zip
Zadnji uredio @DooML : 16-03-2013 u 15:42
ma nece uci u recovery u tome je i problem a sistem nisam backupovo gore je cyanogen pa sam prčko po tzelefonu i nešto briso i sad je problem sto nemam tipkovnice na mobu znaci ne mogu pisat nista ne izbacuje tipkovnicu sad bih stavio ponovno cyanogen ali ne mogu uci u recoveri
Ok, prati ..da bi usao u download mod:
ugasi tel.
drzi pritisnuto volume - pritisni power do paljenja (oko 2sec) pusti power ne pustauci volume -, ponovo pritisni power ne pustajuci volume -. drzi oba pritisnuta oko 4 sec i pusti . sada si u download modu.
u prethodnom odgovoru sam stavio link za drajvere u slucaju da ih nijesi instalirao na pc.
da bi flasovo CWMrecovery unzipuj folder root t-mobile negdje na desktopu. otvori CMD kucaj cd pa putanju do otvorenog foldera root t-mobile npr: cd C:\Documents and Settings\PC\Desktop\rootT_Mobile_U8600
kucaj komandu:
fastboot flash recovery recovery.img pa pritisni enter. ovim si flashovo novi CWMrecovery
sada kucaj komandu:
fastboot boot recovery.img pa enter. sada se tel restartuje u novom CWMrecovery modu
sada sa SD mozes opet instalirati CM7.2
ALI OBAVEZNO ZA SVE. PRVO BACKUP SVOG ORIGINALNOG SISTEMA!!!
(bootloader-download mod)
ugasiti tel. Pritisnuti Volume- i Power do paljenja tel. pustiti Power ne pustajuci Volume-, Ponovo pritisnuti Power i drzati 4sec. zatim pustiti Volume- i Power. To je bootloader-download mod. Na ekranu je kruzic nista drugo.
CMD:
C:\Documents and Settings\PC>cd C:\Documents and Settings\PC\Desktop\rootT_M
obile_U8600
C:\Documents and Settings\PC\Desktop\rootT_Mobile_U8600>fastboot flash recover
y recovery.img
sending 'recovery' (4350 KB)... OKAY
writing 'recovery'... OKAY
C:\Documents and Settings\PC\Desktop\rootT_Mobile_U8600>fastboot boot recovery
.img
downloading 'boot.img'... OKAY
booting... OKAY
C:\Documents and Settings\PC\Desktop\rootT_Mobile_U8600>
PS:
original CWMbackup T-mobile move balance (u8600-1)
http://www6.zippyshare.com/v/17258135/file.html
unzipovati fajl i kopirati folder na SD u folder clockwork/backup/
resstartovati telefoon u CWM recovery modu izabrati backup and restore pa restore pa prethodno kopirani folder. npr. "2013-03-10-14.23.21"
Zadnji uredio @DooML : 16-03-2013 u 15:41
ušao sam u recovery ali kad izaberem sa kartice pocne instalirati i stane
Što javi?
File je corruptan vjerojatno.
Provjericu fajl pa javljam..
EDIT:
sad sam skinuo fajl i instalirao gainstalacija traje minutu. Vjerovatno imas problem sa sd karticom..
ako si ga vec jednom instalirao uspjesno pretpostavljam da ga imas sacuvanog na kompjuteru. kopiraj da opet na karticaupa probaj. ili insaliraj android commander link:androidcommander.com
u njemu imas opciju da instaliras .zip sa kompjutera..
Zadnji uredio ravilov : 17-03-2013 u 22:03 Razlog: postoji gumb Uredi Post, koristi ga
[QUOTE=ekikeki;1047424]stavio sam taj cyanogenmod i sad više ne mogu dobit onaj recovery kako da stavim nazad orginal rom ili da uđem ponovo u recovery help[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:38 ----------[/SIZ
Original roma nema nigdje na webu, tipa DLOAD ima samo ne rootovani cwm backup.
[QUOTE=@DooML;1048098] vidi sad kad flashovas cwm 5.0.2.7 imas i recovery bolje nego ono sto si imao pre zato sto to starije ti vise ne treba to je bilo hmmm android recovery ultity <3e> mislim ali sta ce ti tebi original rom kad imas bolji? osven ako ne hoces da ga vratis telefon nazad, izvinite za jezik ja sam iz Makedonijaako ista treba pisite mi na facebook.com/petar.stojanoski ili na petarcostojanoski@gmail.com pozz
@DooML hvala na alatima i tutorijalu. Odlično radi, sve sam riješio u 2 minute (s tim da 1. x nisam čitao on screen upute u CMD-u pa mi nije uspio root)
Edit:
Link na: gapps-gb-20120311.zip je mrtav. Ima tko drugi link ili da uploada negdje tih 6 Mb?
Hvala!
Edit2:
Našao drugi link.
Zadnji uredio 84737 : 21-05-2013 u 12:52
Every man is a genius until he opens his mouth.
Bookmarks