Što se događa kada je pokušaš uključiti? Zavibrira li?
Vrlo vjerojatno se odlijepio flat kabel iako to pobjelivanje ekrana može biti i radi vode, fizičkog stresa (ako je pao).
Pozdrav društvo. Imam jedan možda mali (a možda je i veliki) problem. Nemogu upaliti Nokiu 2700c. No međutim što mi se desilo, tipkao sam Sms, i odjednom mi je pobijelio displey, pokušavao sam da je ugasim, no međutim morao sam izvaditi bateriju da je ugasim. standardno vratim ponovo bateriju i probao sa da je upalim i nista se ne dešava, točnije nemogu je upaliti. A sada ja vas molim da mi kažete sto da radim. postoji li neki kod (code) ili mozda moram nesto fizicki na mobitelu uraditi? Unaprijed vam hvala...
Zadnji uredio GoroN79 : 05-04-2013 u 21:42
Što se događa kada je pokušaš uključiti? Zavibrira li?
Vrlo vjerojatno se odlijepio flat kabel iako to pobjelivanje ekrana može biti i radi vode, fizičkog stresa (ako je pao).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Hvala ti za odgovor. Ne, nažalost, ništa se nedešava uopće nepokazuje nikakve znake da je "živ". A mobitel je doslovno nov, točnije bez ogrebotine, padova, prašine, držanja na vlažnim mjestima. Jel moguće da je Virus uzrok mog problema?
Ma ne.
Ako je pod garancijom ja bih ga poslao u servis-Mobis electronic, Heinzelona 96, Zagreb. Pa neka oni vide u čemu je caka.
U Mobisu!
OK, hvala ti prijatelju....
treba ga samo prefleshati i ozivjet ce.....ali se gube podatci s njega...nije to nista strasno
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
E mnogo ti hvala, za savjet, prijatelju.
Da, ali čovjek kaže da mob niti ne zavibrira kad se pali. Hoće li ga prepoznati Phoenix...
Zato sam savjetovao servis, a ako ustanove da je veći kvar, imaš ih na Njuškalu po 100, 150kn. Mislim da to čak i u ovakvim vremenima nije velika para.
U Mobisu!
Bookmarks