Bilo bi poželjno objaviti i kako je moguće.
dakle, kako i naslov kaze, moguce je pokrenuti garmin streetpilot na android uredjaju...
uredjaj je htc evo3d, ics 4.0.3, viper rom.
gps signal uredan, kao i karte.... za sada sam probao adria topo, sljaka... probat cu jos i adria route, pa javim utiske...OK?![]()
Bilo bi poželjno objaviti i kako je moguće.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
jos sam u fazi eksperimenta.... moram isprobati adria route, pa javim.... plizz, malo strpljenja....
evo...
na ovom linku ima dosta uputa:
http://gpsunderground.com/forum/andr...t-android.html
Zadnji uredio Sljaka : 05-12-2012 u 13:59
Hvala na linku, nekome će dobro doći, ali bez obzira na to volio bi pročitati tvoja iskustva sa tom instalacijom.
I ako nije problem, kad stavljaš slike stavi thumbnail slike, tako da post nije prevelik.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo nastavka....
uspio sam instalirati i hrvatski jezik....tekst i glasovno navodjenje, sljaka za 5!
otkljucavanje karata je klasicno kao i za garmin uredjaje....
ima tu jos bug-ova, npr, kad upisem pretragu ulica po gradovima, ne moze pronaci nista, probam i eu, nt, pa javim... u pitanju je adria route.
dalje,
moj screen je rez. 540X960, a instalirana verzija je 480X840 pix, tako da prilikom unosa moram dodirivati zaslon pola cm. iznad oznaka...
dalje,
baterija je kod koristenja streetpilot navigacije doslovno nestajala, to sam uspio rjesiti sa wipe dalvik+cache.
ostalo pitajte....
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Sljaka : 05-12-2012 u 22:04
@ wlan , pročitao sam da mora biti rootana verzija OS_a, ima li mogućnosti da radi i na ne rotanom uređaju !
Preko Total Comandera (android) imam pristup cijelom softweru uređaja , u slučaju mjenjanja datoteka u sistemu ...
Ne volim te custom romove , to "kemijaju" indijci , kinezi , filipinci ,uglavnom poslije toga ne radi kamera ,GPS i slično ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
ne bih ti znao tocno odgovoriti....
moj htc je root-an...
cini mi se da sam negdje na net-u procitao da ne radi na ne root-anom uredjaju, svakako provjeri...
posto koristis TC, nije ti problem isprobati...
pretpostavljam, kad imas pristup cijelom softweru uredjaja, da ipak postoji mogucnost da radi..., jer neke fajlove nije moguce ubaciti
bez root-a, kao ni mjenjanje njihovih prava...
sa TC-om, ne bi trebalo biti problema...
@walter brkaš rootan (otključan) uređaj sa uređajem kojem je promijenjen firmware ubacivanjem custom ROM-a. Rootanje je preduvjet za stavljanje custom ROM-a, ali nije nužno u rootani uređaj stavljati custom ROM. Možeš sve ostaviti kako je, jedino što imaš pristup apsolutno svemu. Kako je Android složen prema linuxu ne bi rekao da ti TC daje pristup svemu. Bez sistemskih (root) ovlasti nekim stvarima na možeš pristupiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@ Sljaka , ne brkam nego neznam , nikad ja neću "shvatit" Android kao ni njegovog "Roditelja" Linuxa , nije mi "leglo" i gotovo ... Imam neki unutarnji otpor protiv jednog i drugog ...
Uglavnom si u pravu , iako vidim Folder ".. /data/.." ne mogu mu pristupiti jer nije dozvoljen .
Imam na svojim HTC_ima po 4 vrste navigacija , sad ova peta baš i ne treba ... :d
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
evo sam isprobao, navigacija i glasovno navodjenje uredno rade... POI tocke pronadje bez problema, kao i pretragu po kategorijama....
definitivno ne radi pretraga ulica..., s druge strane, pretraga raskrsnica radi ok!?
je li u pitanju to sta ne koristim pravu rezoluciju, sumnjam.... izgleda da sam za sada "jedini" koji koristi "krivu" rezoluciju...(480X854), trebao bi 540X960,
a nje jos nema...
bilo bi zgodno da neko sa foruma proba rezu., npr samsung s3, ili s2 pa javi utiske....
Pokusao na Note 2 Omega 7.3, a i prije toga na stock romu. Sa astro file managerom pokrene instalaciju , trazi dozvolu,i nakon toga kaze aplikacija nije instalirana.Ovo sta sam ja skinuo sastoji se od StreetPilot-1.31.apk i libgarminos.so. Dali mozda nesto fali? Sa super su omogucio da radi sve sta mu padne na pamet, ali nista. Prijedlog?
koliko sam uspio shvatiti streetpilot ne radi sa jelly bean-om! neki su ga uspjeli instalirati ali samo na neke custom rom-ove j.b. sa ICS, bilo stock ili custom rom, ne bi trebalo biti problema... treba paziti da se napravi sve po uputama, i garmin bi trebao proraditi.
vidim da nemas fajl, libgmxt, koji ide u system/lib, prava na rw-r-r .
Di da ga nadjem? U onoj arhivi ga nema, google nista!
Jako zanimljvo. Još kad bi se ubacili linkovi da se to isproba bilo bi super. Gornji link ne radi
ovdje je sve poznato, pa ko hoce...:
http://www.noeman.org/gsm/garmin-gps...sung-note.html
Da li je neko napravio detaljan tutorial kako se instalira garmin na android kao sto je bio slucaj sa instalacijom garmina na s60 3rd uredjaje?
Bookmarks