pogledaj elektrolite na matičnoj ploči da li su se koji napuhali, gore su zarezani u obliku križa i moraju biti ravni, ako su se izdigli treba ih zamjeniti.
Forumaši moji pozdrav! Imam sam problem sa računarom, bio je pun prašine i napokon nađem vremena da ga detljno očistim. Očistio sam cooler sa procesora, nanio novu pastu na procesor, pomeo prašinu sa matične, otvorio napojnu očistio ventilatore sve super. Sve sklopim, zašarafim i nestrpljivo uključim pc!!
Čujem potpunu tišini koja me oduševila, brzina kao luda ma super!!! KAD ODJEDNOM KRAH, UGASI SE I crvena led lampica na prednjem panelu poče da treperi ( nisam siguran čemu služi to led čudo).... uglavnom, problem se nastavlja! Cooleri nastavljaju sa okretanjem ali sve ostalo miruje....POMOOOĆ!!!!![]()
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
pogledaj elektrolite na matičnoj ploči da li su se koji napuhali, gore su zarezani u obliku križa i moraju biti ravni, ako su se izdigli treba ih zamjeniti.
Jel si spojio apsolutno sve ventilatore natrag? Jel su kabeli od napajanja dobro spojeni na hard disk i/ili grafičku (ako grafa ima dodatno napajanje)?
Jel si temeljito očistio procesor i hladnjak od stare paste, koliko si nanio nove paste?
Uđi u BIOS i ostavi komp na kojih 15 minuta, reci koja je temperatura i broj okretaja ventilatora... Nakon toga skini CoreTemp ili još bolje Speccy pa provjeri temperature u njemu.
Ovo mi izgleda kao problem s coolerom procesora. Provjeri kako si ga vratio natrag, da li je dobro "sjeo" i da li si uključio ventilator na matičnu ploču (zvuči blesavo, ali meni se takva situacija dogodila) .
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hvala vam ljudi mnogo! Razlog je još blesaviji nego što sam očekivao. Problem je pravila prevelika količina paste koju sam nanio - poprilično amaterska greška! (ja sam to namazao kao hljeb argetom)
Dakle problem riješen, kaaakooo je lijepo kada ne zuji i ne lupa kao traktor aah![]()
Najljepši pozdrav i još jednom hvala vam na savjetima!!!
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
Ma bitno da je rješeno. Dobro je pa je sve dobro završilo, greška uočena pa znaš što ti je činiti u budućnosti.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks