Imam ja na galaxy tab 2 7.0, ali nisam jos riješio.
Evo napokon i ja kupim tablet iz naslova i nakon cca mjesec dana pocnu problemi sa punjenjem.
Stavim ga na punjac (original) prije spavanja i on se napuni na 40-50 % i kao da se zagasi i onda ga trebam izvuc sa punjaca i staviti natrag i onda ga napuni na 100%.
Mislim da nije hardware problem jer kolega sa posla je isto imao taj problem i kad ga je hard reset njemu rijesilo.
Da li ima jos netko problema s time i kako ga je rijesio?
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Imam ja na galaxy tab 2 7.0, ali nisam jos riješio.
Pa zašto ne probaš hard reset ako je kolegi ti pomoglo i više nema taj problem?
Problem je očito softverske prirode.
Napravio ga vec 5-6 puta i nista. Sad kad ga stavim puniti drzim power tipku oko 30 sec i onda dodje ona velika baterija i puni se onda, makar je danas na poslu to upalilo ☺
A jel puniš sa njegovim original kabelom ili?
I original kabel i kupio sam jos jedan punjac za tablet i skoro uvijek isto
Evo napunio se preko noci s tim da sam ga stavio na punjac i drzao 30 sec power tipku i za sada tako radi
riješio problem?
Reklamiraj, ako ima garanciju i bok. Najsigurnije
Nego da priupitam, i ja planiram jednog takvog kupiti.. kakav je?
Mane? osim toga što te punjenje zeza.
trokira?
Za sad sam rijesio problem, puni bez problema iako ga stavljam na punjac sa "strahom". Tablet je super, facebook, g+, surfanje, IR daljinski pa cak i par igrica igram na njemu i nema problema uopce. Ne trokira uopce i mogu rec da baterija puno traje (screen on cca 5-6 sati)
Imam isti takav i nemam takvih problema. Kada ga stavljaš puniti, kad se skroz isprazni ili kad je baterija oko 10%?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sad sam ga poceo stavljati puniti na cca 10-15% i nemam problema. Stavim ga u Airplane mode i puni se bez problema
I mene isto zanima kakav je tablet? S obzirom da ga mogu nabaviti za 130€ kontam da za tu cijeni vrijedi ga uzeti..
Par postova iznad sam napisao
Meni je sasvim ok za tu cijenu, pogotovo onu koju sam ja platio![]()
![]()
Ma tablet je super samo to punjenje mi ide na onu stvar. Malo puni bez problema malo ne
Bookmarks