Hahahaha...znaci nisam jedini. Ja sam prosli tjedan dobio sms, kontaktirao ih, argumentirao sve, malo prijetio i ukljucili su mi besplatno opciju 1gb![]()
Ljudi, evo da vidim jel tko primjetio, VIP ima novi nacin pokusaja prijevare svojih korisnika...
Za sad nas troje primjetilo da su nam uskratili kolicinu interneta ukljucenog u pretplatu... Meni su uskratili za 300MB (naravno, uputio zalbu danas i ako mi ne vrate plaćam umanjen racun i neka HAKOM to rijesava), a ako vrate, onda barem da ostali znaju..
Druga dva bili malo blazi i nisu trazili svoja prava, pa su ih lagano odjebali... Rekli im iz VIPa: "Po nasoj evidenciji potrosili ste ukljuceni internet promet, te sada mozete platiti za nastavak koristenja po brzoj liniji"...
Molio bih ako ima jos netko da je primjetio da su im oduzeli interneta neka prijavi Sluzbi Za prijevaru Korisnika (ili ti ga SZK) i tu isto napise, pa da se mogu ljudi pozivati i na druge...
Na Galaxy S3 mjerim internet promet sa 3 aplikacije i nativnom sto dolazi uz 4.1.2, i sve su tu vise manje, 20-40MB +/-, i trebalo mi ostati jos 350MB.... Namjestio sam obracunsku jedinicu 10kb... I inace mi tocno pokazuje jer 6 mj sto koristim do sad na S3 VIP i te aplikacije, uvijek su bile tocne u nekoliko MB...
Hahahaha...znaci nisam jedini. Ja sam prosli tjedan dobio sms, kontaktirao ih, argumentirao sve, malo prijetio i ukljucili su mi besplatno opciju 1gb![]()
još kad te navuku da potpišeš trajni nalog pa ti tobože zbog uštede papira ne šalju detaljan ispis poziva.
ja sam se "skinuo"sa pretplate i moram reći da sam u 4 godina trajanja iste barem 5. puta sasvim slučajno otkrio namjerne ili nenamjerne stavke na računu...a koliko ljudi nema naviku te stvari pratiti...
sad sam na bonovima kod drugog operatera,ali i tu su me nedavno zakinuli...
danas me prevarila i blagajnica u Dioni za koih 20kn,išao reklamirati nakon 1.sat a ona već otišla doma,a sutra tko će mi vjerovati...
(ispičavam se što je ovo zadnje van teme)
Same here. Dosao mi npr danas sms da sam kao pri kraju s vecom brzinom a sutra da sam sve pojeo. Nemam aplikaciju za pracenje prometa ali kako JB ima solidan dio koji to prati,jos nisam ni 700mb prosao. Tad sam nabrzaka zvao szk i reko im da su mi smanjili brzinu nakon nepunih 700mb prometa i da imam sve zabiljezeno kad i koliko je povukla koja aplikacija i da mi nije jasno sve to. Zenska mi kaze da oni ne garantiraju za tocnost mjerenja prometa aplikacija koje imam ili koristim i da to jedino mogu provjeriti na njihovim stranicama. Ovaj put sam popustio al iduci mjesec cu ih oderat ako se ponovi jer vidim sad da nisam prolupao a i da nisam jedini preveslan...
P.S Slobodno nabacite neki hint ili ideju s cime da ih malo uplasim.![]()
I meni je baba rekla da će mi to uključiti idući mjesec... Bolje nego ovaj
Al bezobrazno što rade... Trebalo bi to početi ovdje evidentirati i skupne tužbe pokretati
Ocito ili imaju namjernu gresku ili slucajni bug, al dosta njima su uzeli po 300MB... I uglavnom izgleda u istom periodu...
A sad jos samo zamisliti koliko njih se uopce nije javilo da ima gresku nego šutke prihvatili pljačku (i to je to na što cilja VIPshit)
Sve je to fino,samo to je bilo prije 10 dana a ja i sad nakon toliko vremena nisam prosao 1 GB...
Imate na stranicama moj.vip.hr detaljan, online ispis svih stavki. Ja sam uzeo period od trenutka dobivanja sms da sam potrosio 80% do dobivanja smsa da sam sve potrosio, zbrojio i nazvao ih, lijepo sve argumentirao, malo ih sprdao i prijetio i nazvali su me i vratili punu brzinu. A ovo nije prvi put da zeznu sa internetom. Svakom korisniku par megabajta i njima super ako samo 10% njih ukljuci dodatnu opciju. Najgore je sutit i prepustit se njihovim kradama. Ja se bunim na sve i dobijem uvijek trazeno. Kako popuste za produljenje ugovora tako i sve ostale pogodnosti koje bi trebale bit normalne za stare pretplatnike, samo ih niko ne nudi ako se ne boris za iste. Bolje im je da ovce sute i placaju.![]()
Nista im ja nisam nadoplacivao al sam sad na manjoj brzini...
meni isto posisalo promet, a znam da nisam toliko potrošio...![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Eto da se pohvalim, zbog uzimanja mi 300MB dobio sam dva mjeseca ne placanja pretplate za savrsenu... odnosno 2mj besplatnog razgovaranja
Ja happy![]()
Bookmarks